Horoscop zilnic 3 septembrie 2017. Leii traiesc intens in iubire, iar Scorpionii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 3 septembrie 2017.

Tag-uri: #horoscop #zodii

BERBEC

Esti intr-o pozitie de lider si acest lucru nu trebuie sa te sperie deloc. Fii hotarata cu orice decizie iei, analizeaza totul la rece si nu lasa emotiile sa te acapareze. Te vei descurca minunat si lumea din jurul tau va aprecia modul in care tu unesti si mai mult echipa!

 

TAUR

Tu si partenerul tau ati stat impreuna asa de mult incat ai uitat cum este sa mai fii pe cont propriu. Totul pare a fi in regula in relatia ta, dar poate ar trebui sa faceti o mica excursie cat mai curand pentru a schimba peisajul!

 

GEMENI

Daca stii ca cineva nu spune tot adevarul, nu te stresa. Incearca sa ii intelegi motivele si sa vezi de ce a ales sa ascunda o parte din adevar. Vei reusi sa rezolvi acest conflict daca vei fi sincera cu aceasta persoana.

 

RAC

Daca esti intr-o relatie, urmeaza o perioada mai intensa din punct de vedere emotional. Ai grija la cum vorbesti cu partenerul tau si incearca sa ii transmiti numai ganduri bune. Prin comunicare si intelegere, veti depasi aceasta perioada!

 

LEU

Nu te agata de oameni care nu te trateaza cu acelasi respect pe care il oferi tu. Indeparteaza-te de acestia si concentreaza-ti energia si timpul pe persoanele dragi tie. Asa vei incepe saptamana cu bateriile incarcate.

 

FECIOARA

Lasa-ti grijile deoparte si profita de aceasta zi frumoasa. Petrece timp cu partenerul si faceti ceva ce va face placere amandurora! Cu siguranta veti avea parte de distractie si acest lucru va consolida si mai mult relatia voastra.

 

BALANTA

Astazi vei primi o veste buna de la cineva apropiat tie. Poate ar trebui sa iesi cu cateva prietene si sa te relaxezi cu ele, sa te detasezi de responsabilitatile de zi cu zi pentru moment. Ti-ar prinde bine sa te rasfeti in acest mod!

 

SCORPION

Familia ta iti solicita si mai mult atentia si e posibil sa te simti impartita in doua lumi: tu cu persoana iubita sau tu cu familia ta. Nu dispera, organizeaza-ti timpul in asa fel incat sa poti petrece timp si cu partenerul tau, dar si cu familia ta. Poate pranzul cu ai tai si o cina romantica cu iubitul?

 

SAGETATOR

Daca simti ca nu te poti concentra pe niciun proiect, nu iti face griji. Poate se datoreaza faptului ca ai fost destul de visatoare in ultima perioada, dar acest lucru nu e de rau. Iti vei putea infrunta provocarile de indata ce vei reveni cu picioarele pe pamant.

 

CAPRICORN

Astazi totul decurge perfect pentru tine. Pare ca nimic nu te poate supara, asa ca relaxeaza-te si    bucura-te de ultimile zile de soare si caldura. Plimba-te mult prin locuri pline de verdeata pentru un plus de energie!

 

VARSATOR

Responsabilitatile te-au coplesit si simti nevoia sa iesi din rutina aceasta. Nu dispera, rezista inca putin caci ti se pregateste o surpriza. Daca te ocupi de proiectele tale, vor veni si recompensele pe masura. Intre timp, profita de faptul ca poti petrece mai mult timp cu persoana iubita!

 

PESTI

Te simti putin neglijata in relatia ta actuala? Nu incerca sa ii citesti gandurile, vorbeste cu persoana iubita si afla care este problema direct de la sursa. Lipsa comunicarii duce la agravarea problemelor, asa ca incearca sa iti faci timp pentru o discutie mai serioasa!

related posts

Modifică setările cookies