Horoscop zilnic 3 septembrie 2020. Balanțele au nevoie de un tratament medical urgent, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 3 septembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi te îndeamnă la visare, liniște, calm și la petrecerea timpului împreună cu cei dragi. Posibil să pleci împreună cu familia câteva zile în afara orașului, la odihnă. Weekendul se anunță dinamic și plin de aventură, așa că ar fi indicat să-ți încarci bateriile de azi.

Taur

Contextul astral de astăzi te îndeamnă la planuri de călătorie, o delegație sau un schimb de experiență. Totodată, primești vești de la prieteni sau rude aflate în străinătate și stabiliți o întâlnire atunci când vin în țară.

Gemeni

În sfera profesională, te faci remarcată printr-un discurs, prezentare de proiect sau o  idee. Relația cu șefii este bună, aveți dialoguri interesante, sunteți pe aceeași lungime de undă și este posibil să primești și o mărire salarială. Trebuie doar să ceri!

Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce multă inspirație în proiectele la care lucrezi sau în activități artistice sau de creație. Totodată, dacă ți-ai luat câteva zile de concediu să pleci în vacanță în străinătate, ești pe ultima sută de metri cu pregătirile.

Leu

Sectorul financiar este activat astăzi și culegi roadele unui proiect în care ai investit mult și în care nu ai crezut de la început, însă acum ești fericită că intuiția ta nu a dat greș. În partea a doua a zilei, te ocupi și de un buget pe care îl administrezi la locul de muncă.

Fecioară

Primești astăzi o surpriză de la partenerul de cuplu. Sărbătoriți un eveniment important în viața  voastră și ieșiți în oraș, într-un loc în care aveți amintiri plăcute. Dacă ești singură, te caută cineva cu care nu ai mai vorbit de foarte mult timp și te invită la o întâlnire.

Balanță

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru starea de sănătate. Dacă ai avut unele probleme în ultima perioadă și mergi la niște consultații și investigații medicale, ai șansa să găsești un medic care să îți dea un tratament care să dea roade.

Scorpion

Poate ai fost dezamăgită sau confuză în relația de iubire, în ultima perioadă, însă astăzi realizezi unde greșești și ce ar trebui să îndrepți. Este o zi favorabilă pentru a o petrece cu partenerul de cuplu sau cu cei dragi, cu copiii, a-ți exprima sentimentele și a le arăta cât de mult ții la ei.

Săgetător

Chestiunile gospodărești îți ocupă toată ziua de astăzi, iar dacă ești la birou vei da directive celorlalți membrii ai familiei prin telefon. Nu de alta, dar aveți în plan să plecați trei zile în afara orașului și vrei să fii cu toate în ordine.

Capricorn

Contextul astral de astăzi anunță dialoguri plăcute cu partenerul de cuplu, cu colegii de la serviciu și cu cei cu care desfășori activități profesionale. Este un moment bun pentru o negociere sau o împăcare cu partenerul, dacă ați avut o dispută.

Vărsător

Dacă te aștepți să fii recompensată pentru activitatea ta din ultima perioadă, vei avea o surpriză plăcută, pentru că șefii decid să-ți mărească salariul. Relația bună cu colegii, dar și faptul că proiectele pe care le desfășurați au mers bine, i-a mulțumit pe șefi, care vă vor răsplăti.

Pești

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de bine, dispoziție de relaxare și de a te implica în activități de creație, artistice sau te implici mai mult în educarea copiilor. Îi pregătești de școală și încerci să stabilești un program pentru următoarea perioadă.

ShARE ÎN BUCATE - Friganele

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies