Horoscop zilnic 3 septembrie 2021. Peștii cunosc o persoană care se poate transforma în iubit, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 3 septembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi ești optimistă că vei reuși să pui ordine în niște acte privind patrimoniul, de pe urma cărora vei obține niște sume de bani. La serviciu ești foarte apreciată pentru munca ta. În planul personal, modul în care comunci este important în raport cu partenerul de cuplu cu care ai niște dialoguri despre viitorul relației.

 

Taur

 

Contextul astral al zilei te ajută să rezolvi o multitudine de sarcini rămase restante. Segmentul comunicării este bine aspectat. Totodată, ai un randament intelectual ridicat și dispui și de multă energie. Atenție la persoanele care îți dau sfaturi, pentru că nu toate sunt bine intenționate!

 

Gemeni

 

Astăzi se anunță o zi favorabilă unei negocieri privind un contract important, venit prin recomandarea unui prieten. În partea a doua a zilei, pui la cale o strategie pe termen lung în ce privesc proiectele noi, iar pe seară faci planuri de viitor cu persoana iubită.

 

Rac

 

Ești într-o dispoziție bună astăzi și vrei să îi faci partenerului o surpriză. În ce privesc planurile tale privind locuința sau spațiul de locuit se pare să se vor rezolva, dar nu atât de repede precum ai anticipat. Trebuie să ai răbdare, pentru că apar niște blocaje de natură financiară.

 

Leu

 

Intuiția te ajută, astăzi, să rezolvi niște probleme de natură profesională, dar și financiară. În partea a doua a zilei, universul tău interior este puțin tulburat, pentru că afli niște vești mai puțin plăcute. Poate ar trebui să nu-ți faci prea multe probleme, pentru că lucrurile se rezolvă într-un final.

 

Fecioară

 

Configurația astrală de astăzi îți pregătește o surpriză în planul sentimental. La locul de muncă este o zi excelentă pentru a prelua initiative și a propune noi proiecte. Ești hotărâtă și ai inspirație într-un context profesional. Ai randament maxim și abilitățile de organizare sunt amplificate.

 

Balanță

 

Luna poziționată, astăzi, în sectorul profesional și al relațiilor cu șefii sau cu autoritățile, face un aspect tensionat cu Venus, guvernatorul tău, așa că s-ar putea să te revolți împotriva șefilor. Ar fi bine să faci eforturi să nu intri în conflicte cu colegii din cauza deciziilor șefilor. Totodată, aspectul de trigon cu Neptun, îți aduce intuiție și ești receptivă la nevoile celorlalți.

 

Scorpion

 

Dialogurile și întâlnirile de astăzi își vor pune amprenta asupra sectorului socio-profesional. Intenționezi să-ți impresionezi șefii și-ți setezi niște obiective destul de greu de atins. Poate ar trebui să o iei mai ușor, din aproape în aproape. În planul amoros, ești deschisă către o nouă relație sau îți consolidezi relația cu partenerul.

 

Săgetător

 

Preocupări de natură financiară apar și astăzi. Încasezi bani, posibil niște sume restante și faci plăți. O parte din bani o folosești pentru casă sau îi pui într-un cont de economii de care nu știe partenerul de cuplu. La serviciu ai parte de multe schimbări bune, mai ales datorită deschiderii tale către nou, tehnologie și idei originale propuse de colegi.

 

Capricorn

 

Prezența Lunii în sectorul relațional îți poate redeschide unele răni emoționale, mai ales dacă ai avut parte de o despărțire de curând. Prietenii sau apropiații sunt cei care te ajută să treci peste o zi destul de agitată în toate planurile. Chiar dacă ai impresia că lucrurile nu se leagă, ești pe drumul cel bun și vei vedea în curand și rezultatele.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce intuiție în rezolvarea unor chestiuni profesionale. În relațiile familiale eviți confruntările pentru a menține liniște și o atmosferă bună acasă. În partea a doua a zilei, mergi la cumpărături pentru casă sau programezi o sesiune de shopping cu prietenele.

 

Pești

 

Configurația astrală de astăzi îți poate scoate în cale o persoană interesantă cu care să legi o prietenie frumoasă. Vei realiza, în perioada următoare, că sentimentele tale sunt profunde și îți dorești mai mult decât o prietenie.

 

Cristiano Ronaldo, pe OnlyFans

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies