Horoscop zilnic 3 septembrie 2022. Gemenii au șansa să-și întâlnească viitorul iubit, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 3 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

În prima parte a zilei, reușești să ai niște dialoguri plăcute cu partenerul de cuplu, legate de petrecerea timpului împreună și plecarea într-o călătorie. În partea a doua, însă, lucrurile se precipită și s-ar putea să apară tensiuni legate de copii, dacă sunteți părinți, sau din cauza unei persoane, care se amestecă în treburile voastre personale.

Taur

Luna îți traversează astăzi sectorul transformărilor profunde și vei fi deschisă să faci o schimbare în sfera profesională. Dacă nu iei tu inițiativă, vor lua alții pentru tine și până la urmă trebuie să cooperezi cu aspectele astrale.

Gemeni

Luna intră astăzi în zodia Săgetător și formează un sextil cu Mercur, guvernatorul tău, și un trigon cu Jupiter, marele benefic, din casa prietenilor și planurilor de viitor. Așadar, s-ar putea să-ți faci planuri de viitor cu partenerul, planuri de vacanță, iar dacă ești singură este posibil să apară cineva în viața ta.

Rac

Deși este o zi de weekend, ai parte de o zi aglomerată și solicitantă, cu multe treburi gospodărești și poate deplasări în interes familial. Dacă desfășori activități extraprofesionale, vei avea de terminat un proiect sau îți pregătești planul de lucru pentru săptămâna următoare.

Leu

Cu Luna în tranzit prin sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, flirtului, petrecerii, astăzi, ai dispoziție de a petrece cu prietenii sau de a trăi viața la cote înalte. Dacă te afli într-o călătorie, vei cunoaște persoane cu care legi ușor prietenii.

Fecioară

Luna îți traversează astăzi sectorul familiei, originii, rădăcinilor și ești interesată să afli lucruri despre familie sau organizezi un eveniment în familie, cu rude pe care nu le-ai mai văzut de mult. S-ar putea să primești și o sumă de bani, să-ți recuperezi niște cheltuieli.

Balanță

Registrul astral de astăzi vine cu deplasări pe distanțe scurte și cu rezolvarea unor chestiuni personale. Pentru că Luna traversează casa comunicării, s-ar putea să vorbești mult la telefon, pe mediile online sau să ai întâlniri. Dacă ești singură, s-ar putea să ieși cu prietenii în oraș, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, îi pregătești o cină romantică partenerului.

Scorpion

Luna în tranzit prin zodia Săgetător formează un aspect armonios cu Mercur din zodia Balanței, semn că s-ar putea ivi oportunități de suplimentare a veniturilor, să primești niște sume de bani de la cineva din familie.

Săgetător

Luna îți traversează astăzi sectorul personalității și-ți imprimă optimism și dispoziție de a petrece ziua într-un mod relaxant. Așadar, este posibil să-ți suni prietenii și să plecați într-o excursie în afara orașului, să stați în natură cât mai este vremea bună. Atenție, că la un moment dat, pe parcursul zilei, s-ar putea să ai niște tensiuni cu partenerul!

Capricorn

Cu Luna în tranzit prin casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului, nu te simți în apele tale. Posibil să fii obosită după o săptămână foarte solicitantă și să ai nevoie de mai multă odihnă. Totuși, va fi nevoie să participi la un eveniment în familie și vei face toate eforturile să fii prezentă.

Vărsător

Luna traversează astăzi zodia Săgetător și este posibil să faci niște deplasări, să participi la un eveniment în familie, o masa festivă sau poate mergi la un grătar cu prietenii. Sectorul comunicării și deplasărilor este activat și vei încerca să lămurești o situație cu cineva din familie cu care ai avut niște neînțelegeri. 

Pești

Deși este o zi de weekend te interesează să iei niște decizii legate de carieră, Nu te mai mulțumește salarizarea, iar volumul de muncă a crescut foarte mult. Partenerul încearcă să te destindă și să-ți intre în voie, însă nu prea reușește, pentru că gândul tău este cum să rezolvi această situație.

related posts

Modifică setările cookies