Horoscop zilnic 30 aprilie 2020. Peștii au o problemă de sănătate neașteptată, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 30 aprilie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Dacă astăzi te-ai gândit să te relaxezi mai mult, află că situația se va da peste cap și apar surprize neașteptate în regimul sarcinilor de serviciu. Vei primi sarcini în plus, dar partea bună este că vei fi și plătită suplimentar.

Taur

Astăzi, ai parte de o zi cu surprize în viața de familie și în activitățile gospodărești. Vei fi nevoită să achiziționezi un electrocasnic care s-a defectat. Nu te grăbi și întâi sondează piața, după care poți achiziționa liniștită!

Gemeni

Posibil astăzi să apară unele tensiuni între tine și familie, pentru că unul dintre membrii familiei face un anunț la care nu te așteptai. Posibil să fie vorba despre schimbarea drumului profesional sau despre începerea altor studii decât cele pe care dorea să le urmeze până acum.

Rac

Contextul astral de astăzi nu este favorabil pentru a face rost de o sumă de bani de la un prieten, pentru că deși nu te aștepti la acest lucru, te va refuza. Familia este cea care-ți va sari în ajutor.

Leu

Cu Luna în semnul tău zodiacal, vei începe ziua cu o dispoziție bună, energie și jovialitate. Caută să menții aceasta stare pe tot parcursul zilei, pentru că te va ajuta foarte mult în relațiile cu cei din jur, în relația cu șefii cu care ai programat o întâlnire importantă.

Fecioară

Deși astăzi nu ești în cea mai bună formă, momentele petrecute în compania celor dragi, în special cu partenerul de viață, ar putea să-ți readucă zâmbetul pe buze. Profită de timpul petrecut împreună, mai ales că l-ai cam neglijat în ultima săptămână!

Balanță

Astăzi este o zi favorabilă pentru a te întâlni, fie și online, cu partenerii de afaceri sau  colaboratorii, pentru a discuta strategiile pe care doriți să le implementați în viitor. Dacă vă înțelegeți la partea financiară, atunci demararea proiectului va merge ca pe roate.

Scorpion

Chiar dacă la începutul zilei te întelegi bine cu partenerul de viață, pe parcurs situația se va schimba și s-ar putea să intervină niște momente de tensiune, din cauza părerilor opuse pe care le aveți privind drumul în carieră.

Săgetător

Dacă ai o afacere proprie, astăzi faci tot posibilul pentru a încheia niște parteneriate profitabile. Vor avea loc schimbări mari în regimul sarcinilor de la serviciu și poate și schimbarea domeniului în care activai până acum. Fii deschisă noului și provocărilor!

Capricorn

Chiar dacă astrele nu ți-au pregătit cea mai bună zi și vei avea parte de stres și suprasolicitare, te vei mobiliza exemplar pentru a-ți apăra niște drepturi privind un patrimoniu. Vestea bună este că ai suportul partenerului.

Vărsător

Se anunță o zi plină de surprize și cu dialoguri nu tocmai plăcute cu partenerul de viață, partenerul de afaceri, asociații și echipa cu care lucrezi la un proiect. Acțiunile tale și nu în ultimul rând atitudinea cu care te prezinți în fața lor, îi va surpride de deciziile pe care le vei lua brusc și fără să te gândești la consecințe.

Pești

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să nu te suprasoliciți la locul de muncă, pentru că axa cardio-vasculară este activată și poți avea parte de tot felul de disfuncții organice. Ar fi indicate odihna și dieta.

Pe protvplus.ro puteti vedea toate emisiunile preferate

 

 

 

 

 

 

related posts