Horoscop zilnic 30 aprilie 2021. Taurii au parte de surprize neplăcute de la prieteni, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 30 aprilie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Configurația astrală îți rezervă o zi în care îți poți concentra atenția pe planurile tale de viitor și pe prietenii care merită să-ți rezervi timpul pentru ei. Posibil să ai și unele dezamăgiri, pe care le treci cu greu cu vederea. Acasă, ai multă treabă și trebuie să-ți faci un plan pentru a termina totul la timp.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize neplăcute de la prieteni, care nu se țin de niște promisiuni. În sfera profesională, însă, ți se recunosc niște merite, în urma finalizării unui proiect. Eforturile tale nu trec neobservate, așa că poți sta liniștită în perioada ce vine din punct de vedere profesional, pentru că ești implicată în multe proiecte.

 

Gemeni

 

Astăzi, partenerul este cel care vine cu vești surpriză legate de o recalificare, înscrierea la un curs, schimbarea direcției profesionale sau deplasarea într-o delegație. Totodată, ai ajutorul lui în toate chestiunile gospodărești și mai ales la cumpărături. Faceți o echipă bună și reușiți împreună să terminați tot ce v-ați propus. O singură nemulțumire ai, legată de o decizie luată la nivelul conducerii firmei unde lucrezi. Ești foarte dezamăgită de cum au procedat șefii într-o situație la locul de muncă.

 

Rac

 

Se anunță o zi aglomerată la locul de muncă, dar și privind treburile gospodărești. Totuși, vei fi mulțumită pentru că este productivă și ai randament în orice ai întreprinde. La serviciu, ești dezamăgită de salarizare, de întârzierea unor sume de bani, care ți se cuvin, și decizi să testezi piața după Paști, poate găsești să-ți schimbi locul de muncă.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi în care ți-ai dori să lenevești, să te relaxezi alături de cei dragi și să te bucuri de pasiunile voastre. Posibil să pleci într-un minisejur cu familia sau prietenii. Ai avut de ales, să cheltui o sumă de bani pe această minivacanță sau să achiziționezi un bun de valoare mai mare.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți susține planurile gospodărești. Ai randament bun și vei reuși până la finalul zilei să termini ce ți-ai propus. Singura ta nemulțumire ar putea fi că vei avea niște dialoguri mai tensionate cu partenerul și vei fi dezamăgită de acțiunile și vorbele acestuia.

 

Balanță

Chiar dacă ai multe chestiuni de rezolvat astăzi, vei avea de făcut și deplasări mai scurte sau mai lungi, dacă te decizi să pleci în afara orașului, să petreci sărbătorile cu părinții. Totodată, se menține și astăzi nemulțumirea ta legată de serviciu, sarcini, modificări, reorganizare și schimbările care au loc.

 

Scorpion

 

S-ar putea, astăzi, să mai ai ceva de cumpărat, să faci niște drumuri scurte pentru a rezolva chestiuni restante. Dacă nu ai apucat să cumperi cadouri celor dragi, posibil să nu găsești pe ultima sută de metri ceva ce să se potrivească și vei ajunge să comanzi tot online. În felul acesta scutești timpul pierdut prin magazine, pe care îi rezervi pregătirilor de Paști.

 

Săgetător

 

Dacă ești nevoită să lucrezi, s-ar putea, astăzi, să ai o întâlnire de afaceri, să negociezi un contract și să fii pe aceeași lungime de undă cu interlocutorul tău. În altă ordine de idei, s-ar putea să ai niște dialoguri tensionate cu unul dintre părinți, legate de spațiul de locuit, de un imobil sau de administrarea patrimoniului. Diferențele de mentalitate se simt și ar fi cazul să nu mai pui la suflet, pentru că oricum n-ai cum să le schimbi.

 

Capricorn

 

S-ar putea, astăzi, să primești cadou niște bani, poate ai o oportunitate să-ți suplimentezi veniturile sau cineva îți returnează o datorie. Oricare ar fi situația, vei avea bani să-ți achiziționezi ceva ce îți dorești. Atenție, dacă mergi la cumpărături pentru că este posibil să pierzi o sumă de bani sau să ai probleme cu o plata online!

 

Vărsător

 

Dacă în prima parte a zilei te simți cu energie și determinată să faci multe treburi casnice, pe măsură ce avansezi în zi, va scădea randamentul și va trebui să iei lucrurile mai ușor să poți termina tot ce ți-ai propus. Posibil să apară și stare de tensiune interioară, neliniște, din cauza unor vești care ți-ai parvenit zilele trecute de la locul de muncă.

 

Pești

 

Îți dorești de mult să-ți schimbi statutul la locul de muncă, însă, astăzi, vei avea parte de o veste neașteptată, pe care o afli de la unul dintre colegi. Posibil avansarea într-o funcție, pe care o aștepți, să mai întârzie și acest lucru te va mâhni destul de mult. Reușești, totuși, să te reechilibrezi cu susținerea partenerului.

 

Întrebarea Mesei cu Adina Buzatu - "Daca o zic pe asta, chiar iese scandal de presa"

related posts

Modifică setările cookies