Horoscop zilnic 30 aprilie 2022. Săgetătorii trăiesc energii intense în plan amoros, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 30 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și aduce un plus de energie în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și activități extraprofesionale. Din contextul astral face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, așa că nu sunt excluse surprize de natură financiară, o răsturnare de situație, care să-ți aducă mai mulți bani în conturile tale.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în casa identității tale. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, aliniată cu Uranus, planeta imprevizibilului, iar Venus, guvernatoarea ta, este într-o conjuncție cu Jupiter, marele benefic, vei avea parte de o întâlnire romantică, dacă ești în căutarea jumătății, iar în sfera profesională s-ar putea să ți se îndeplinească un vis.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în sectorul subconștientului, izolării, trecutului și introspecției. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral aduce un plus de energie, amplificându-ți emoțiile, trăirile. S-ar putea să ai unele revelații și să-ți deschizi ochii și spre alte perspective, pe care până acum nu le-ai luat în considerare.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în sectorul prietenilor, proiectelor de viitor, vieții sociale și activităților pe care le desfășori cu un grup, o organizație. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral aduce surprize și răsturnări de situație, evenimente neprevăzute în relațiile de prietenie și-n proiectele profesionale.  Pot avea loc revelații legate de direcția pe care vrei să o urmezi alături de un grup. Totodată, este dinamizată și axa sentimentală și nu sunt excluse surprize și-n acest domeniu.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în sectorul carierei și ambițiilor profesionale și este însoțită de o Eclipsă de Soare, care anunță noi începuturi în planul profesional, surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate la nivelul conducerii sau privind direcția pe care vrei să o urmezi din punct de vedere profesional.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în sectorul asociat perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, relației cu străinătatea, călătoriile, studiile și deschide noi etape. Fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Soare, care aduce energii intense, surprize și răsturnări de situație în domeniile enumerate. Posibil să programezi brusc o călătorie sau să decizi să începi o nouă formă de învățământ, un curs, să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în sectorul intereselor financiare, a banilor și bunurilor pe care le deții împreună cu partenerul, privind moștenirile, taxele, impozitele și banii care pot proveni din alte surse decât salariile. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral aduce surprize și răsturnări de situație și s-ar putea să fie nevoie să faci o schimbare.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în sectorul căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor profesionale, și anunță noi începuturi. Fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Soare, care aduce energii intense, surprize și răsturnări de situație în planul relațional, așa că fii pregătită să faci față provocărilor!

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în sectorul muncii și sănătății și anunță noi începuturi în activitățile profesionale, dar și privind sănătatea, prin adoptarea unui regim de viață sănătos. Fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Soare, care aduce energii intense și răsturnări de situație în regimul muncii, privind relațiile cu colegii, dar și activitatea profesională.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în sectorul sentimental, al aventurii, romantismului, creativității și valorificării unui talent. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, care aduce energii intense, fenomenul astral va schimba direcția în planul amoros. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, dar și evenimente neașteptate în planul iubirii.

 

Vărsător


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului, relațiilor cu părinții. Eclipsa de Soare, care o însoțește, aduce multă energie și schimbare a planurilor. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate. Posibil să ai și niște revelații, să-ți dai seama de cauzele unor suferințe emoționale.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în sectorul comunicării, gândirii, învățării, informațiilor, negocierilor, deplasărilor și relațiilor cu rudele. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral poate aduce surprize neașteptate, un nou început datorat unor informații, care vin brusc și aduc răsturnări de situație.

Share în bucate cu Alex Petricean - Arpazotto

related posts

Modifică setările cookies