Horoscop zilnic 30 august 2020. Fecioarele află o bârfă spectaculoasă despre cineva drag, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 30 august 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Ziua de astăzi stă sub semnul surprizelor venite de la prieteni, de la persoanele cu care ai în desfășurare un proiect. Pot exista dialoguri pe teme financiare și încerci să găsești niște soluții originale în proiectele tale. Posibil un fost șef, care ți-e prieten, să-ți propună să vii să lucrezi la firma lui.

Taur

În sfera profesională, lucrurile nu prea mai depind de tine, ci de alții, mai exact de superiori, care trebuie să ia niște decizii. Vrei să câștigi mai mult și să înaintezi în funcție sau să ai mai multă putere de decizie.

Gemeni

Nu stai prea bine la capitolul bani și poate ar fi indicat să sistezi pentru o perioadă cumpărăturile în exces. Limitează-te la doar ce este necesar. În partea a doua a zilei, primești vești din străinătate de la o persoană la care nu te așteptai, așa că surpriza va fi mare.

Rac

Preocupări de natură financiară vei avea în prima parte a zilei și nu sunt excluse vești surpriză. Și nu toate veștile vor fi bune, așa că ia în calcul și faptul că lucrurile nu se vor desfășura așa cum îți dorești tu.

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize în relațiile de cuplu. Dacă ești în curs de separare de partenerul tău, s-ar putea să nu vă întelegeți privind bunurile pe care le aveți împreună. Dacă ești singură, cineva poate să apară în viața ta brusc și neașteptat.

Fecioară

Dacă ieși astăzi în oraș cu colegele de la serviciu vei afla niște lucruri care te vor pune pe gânduri. Surpriza este mare și nu știi cum să reacționezi, dacă să dai crezare unor zvonuri sau întâi să verifici informațiile.

Balanță

Contextul astral de astăzi îți aduce multă bună dispoziție, distracție, aventuri. Totodată, poți fi invitată la o petrecere în aer liber, la un eveniment important în viața unuia dintre prietenii tăi. Și în planul sentimental nu sunt excluse surprize și emoții intense dacă apare cineva de care ești interesată.

Scorpion

Ai parte astăzi de surprize în gospodărie sau în relațiile cu membrii familiei. Posibil să fii nevoită să achiziționezi ceva pentru casă care s-a stricat, așa că surpriza nu va fi tocmai plăcută. Nu te enerva, rezolvă ce ai de rezolvat și împacă-te cu ideea că ai făcut ce trebuia pentru confortul vostru în locuință.

Săgetător

Contextul astral de astăzi îți pregătește niște deplarări surpriză sau poate, dacă trebuie să faci un drum undeva, în afara orașului, vor exista niște evenimente surpriză, care-ți vor modifica programul sau ora la care trebuie să ajungi. Și sectorul veștilor este activat, așa că vei avea surprize și din acest domeniu.

Capricorn

Cum Luna îți traversează astăzi sectorul financiar, preocupările tale vor merge spre acest domeniu. Posibil să găsești idei ingenioase de a face bani. Cineva din familie o să-ți propună o afacere, o colaborare și ești fericită că ți se vor mări veniturile.

Vărsător

Cu Luna prezentă astăzi în zodia ta, vei fi dornică să ieși în evidență, să socializezi, să te întâlnești cu prietenii, să faci planuri de viitor. Poți avea idei originale de petrecere a timpului liber, dar și idei care pot fi folosite în proiectele de la serviciu.

Pești

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în casa subconștientului și, deși stai mai mult izolată, ești dornică să faci lucruri care să te scoată din rutină și mai ales din rutina care s-a instalat în cuplu. Prin urmare, îi pregătești partenerului ceva ieșit din comun. 

 

 

ShARE ÎN BUCATE - Porc delicios cu alune crocante

related posts

Modifică setările cookies