Horoscop zilnic 30 august 2021. Gemenii sunt atrași de un bărbat cu care au ce discuta, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 30 august 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Balanței, în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Până pe 5 noiembrie comunicarea cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități trece pe primul plan. La fel și negocierile de contracte și parteneriatele.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Balanței și până pe 5 noiembrie, activează sectorul muncii, al activităților și sarcinilor curente de la locul de muncă, dar și relațiile cu colegii și colaboratorii. Din punct de vedere al negocierilor, vei știi să duci un dialog în favoarea ta. Totodată, pot să apară o serie de propuneri, oferte de job.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Balanței și până pe 5 noiembrie activează sectorul sentimental. Comunicarea și exprimarea sentimentelor devine prioritară pentru tine. Vei fi atrasă de persoane cu care să ai ce să discuți. Guvernatorul tău va susține învățarea de lucruri noi într-un domeniu care te pasionează, ai idei creative și vrei să le pui în practică.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Balanței, respectiv în sectorul asociat familiei, relațiilor de familie, părinților, spațiului de locuit. Dacă au existat neînțelegeri în familie, până pe 5 noiembrie ai timp să le rezolvi, să lămurești unele situații. Totodată, poți avea dialoguri despre administrarea unui imobil sau al patrimoniului.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Balanței și până pe 5 noiembrie va susține casa asociată comunicării, schimbului de opinii, învățării, dezbaterilor, cursurilor de perfecționare, dar și deplasărilor. Așadar, urmează o perioadă activă în aceste domenii, cu deplasări pe distanțe scurte și o sferă socială activă.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Balanței, respectiv în sectorul asociat finanțelor, a banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Până pe 5 noiembrie, vei fi preocupată să negociezi și să închei noi contracte cu o remunerație mult mai bună. Ești deschisă tuturor ofertelor care vin spre tine și vei lua decizii, dar nu înainte de a analiza bine.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 5 noiembrie, Mercur, astrul comunicării, îți va traversa zodia, respectiv sectorul personalității. Va fi un aliat în toate procesele de comunicare, te faci înțeleasă, negociezi și împărtășești din experiența ta profesională.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 5 noiembrie, Mercur, astrul comunicării, va traversa zodia Balanței, respectiv sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, meditației și introspecției. Așadar, urmează o perioadă în care vei sta mai retrasă, cu gândurile tale, departe de toată agitația cotidiană, preferând o atmosferă liniștită. Posibil să te retragi și din unele grupuri unde socializai.

 

Săgetător

 

Sectorul prietenilor, grupurile pe care le frecventezi, planurile și proiectele pe termen lung vor fi activate de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Balanței. Așadar, până pe 5 noiembrie, urmează o perioadă bună pentru socializare, lărgirea cercului de prieteni/cunoștințe și pregătirea unei strategii pe termen lung într-un proiect pe care îl ai în plan.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 5 noiembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Balanței, respectiv sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, vei avea ajutor în ce privește afirmarea personală la locul de muncă, vei comunica eficient, îți prezinți ideile șefilor și vei negocia în favoarea ta un contract/parteneriat.

 

Vărsător

 

Sectorul asociat studiilor, pregătirii profesionale, călătoriilor, relației cu străinătatea și educația superioară va fi activat începând de astăzi de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Balanței. Așadar, până pe 5 noiembrie, se intensifică relațiile cu străinătatea, proiectele personale, participarea la evenimente sociale, culturale sau de educație.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 5 noiembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Balanței, respectiv sectorul asociat banilor pe care îi deții împreună cu partenerul sau alți terți, dar și sectorul asociat moștenirilor, creditelor, datoriilor, taxelor, impozitelor și intimității. Te va preocupa rezolvarea unor chestiuni financiare. În ce privește relația intimă, este o perioadă în care deschizi subiecte privind încrederea reciprocă și-ți dorești o apropiere profundă în relația cu partenerul de cuplu.

related posts

Modifică setările cookies