Horoscop zilnic 30 august 2022. Taurii vor avea o surpriză neplăcută în plan sentimental, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 30 august 2022.

Tag-uri:

Berbec

 

Posibil astăzi să iei inițiative în planul sentimental, însă vei avea surpriza că nu vei primi ceea ce aștepți. Te va salva comunicarea și felul în care vei știi să pui problema, astfel încât să rezolvi, nu să o amplifici.

 

Taur

 

Astăzi ești capabilă să rezolvi cu ușurință niște situații care apar la serviciu. Colegii se pot baza pe tine, iar comunicarea este bună. Chiar dacă mai apar amânări în sarcini, reușești până la finalul zilei să le îndeplinești pe toate. În planul financiar, s-ar putea să să întâmpini un blocaj.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să primești o invitație la o întâlnire dacă ești singură, însă este posibil ca programul tău de lucru să se schimbe pe parcursul zilei și să nu mai poți onora invitația. Pe seară, primești vizita unei prietene.

 

Rac

 

Astăzi discuți cu partenerul sau cu părinții despre un eveniment pe care îl organizați în weekend cu familia. Totodată, poți rezolva situații ce țin de actele unei case, de administrarea unui imobil. La serviciu, ești față în față cu o propunere din partea șefilor de a prelua un proiect nou.

 

Leu

 

Ziua de astăzi vine cu discuții importante și negocieri pentru obținerea unui job sau a unei colaborări. În planul sentimental poți avea niște dialoguri cu o persoană de la drum, din străinătate, cu care ai avut cândva o relație și acum sunteți pe cale să o reluați.

 

Fecioară

 

Astăzi te preocupă banii și administrarea lor. Încerci să cauți soluții de suplimentare, să discuți cu șefii, dacă volumul de muncă sau responsabilitățile s-au mărit. Dacă ai depus de curând un dosar de credit, s-ar putea să primești un raspuns de la bancă, însă mai ai nevoie de niște acte.

 

Balanță

 

Astăzi Luna traversează zodia Balanță și formează un trigon cu Marte, planeta acțiunii. Este posibil să ai multă energie, pe care nu totdeauna să o folosești cum trebuie. Nu intra în conflicte de idei, ci informează-te, caută soluții, lămurește o situație care te privește!

 

Scorpion

 

Astăzi nu ești în apele tale și ai tendița să stai retrasă și să-ți interiorizezi sentimentele și trăirile. Ai mai multe frământări legate de relația cu cineva de la serviciu, în care aveai încredere și te-a dezamăgit. Și situația salarizării te nemulțumește, pentru că muncești prea mult și nu ești plătită pentru tot ce faci.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să apară o situație într-un context financiar, să nu poți intra în posesia unor bani din cauza unor blocaje sau amânări ale celor care ai fi trebuit să-ți vireze suma. În partea a doua a zilei, apelezi la prieteni să te salveze, cu promisiunea să returnezi banii imediat ce intră în conturile tale.

 

Capricorn

 

În urma unei discuții pe care o ai cu șefii, s-ar putea să ai impulsul să renunți la contract în cazul în care lucrurile nu se îmbunătățesc din punctul de vedere al sarcinilor de lucru. Marte, planeta acțiunii, plasată în casa muncii îți aduce conflicte, tensiuni, exprimarea nemulțumirilor într-un mod mai agresiv, așa că ar fi recomandat să-ți temperezi atitudinea. Este posibil mai mult să strici, în loc să rezolvi!

 

Vărsător

 

Astăzi se anunță o zi aglomerată la locul de muncă și cu schimburi de idei, opinii, dar și cu confruntări din cauza viziunilor diferite pe care le aveți tu și colegii tăi. Reușești să te liniștești pe seară, când partenerul te așteaptă cu o surpriză.

 

Pești

 

Luna traversează astăzi zodia Balanță, respectiv sectorul intereselor financiare și este posibil să ai intenția să-ți plătești un minisejur, să mai pleci câteva zile în vacanță. Sarcinile la serviciu se înmulțesc, așa că nu mai poți pleca momentan. Rămâne să-ți reprogramezi minivacanța.

related posts

Modifică setările cookies