Horoscop zilnic 30 decembrie 2020. Racii au parte de recunoaștere profesională, vezi ce se întâmplă cu Gemenii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 30 decembrie 2020.


Berbec

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul asociat vieții de familie. Posibil să apară o criză în familie, o problemă care necesită rezolvare și acest lucru să te pună pe gânduri și să cauți un echilibru între viața profesională și timpul petrecut cu familia.

Taur

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac care activează axa învățării, respectiv sectorul comunicării, al schimbului de opinii și acumulării de cunoștințe. Posibil să primești vești de la o instituție de învățământ, să se încheie o etapă de studii, să obții niște calificări. Totodată, poți lua decizia să participi la workshopuri sau seminarii.

Gemeni

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care-ți va activa sectorul banilor obținuți din muncă. Așadar, se activează sectorul financiar, încasezi o sumă importantă de bani sau semnezi un parteneriat profitabil.

Rac

Luna Plină de astăzi se formează  în zodia ta și-ți va aduce o reușită și o recunoaștere a eforturilor în planul profesional, dar și în cel personal, unde este posibil să ai nevoie de mai multă stabilitate emoțională și atenție din partea partenerului de cuplu. 

Leu

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care-ți activează axa muncii și a sănătății. Preocuparea ta principală este cum să faci să închei mai multe proiecte, însă semnalul de alarmă tras de fenomenul astral este legat de sănătate, unde trebuie să-ți schimbi regimul de viață.

Fecioară

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul asociat planurilor tale de viitor și-ți aduce surprize de la prieteni și încheierea sau culegerea roadelor unui proiect personal sau a unei etape profesionale.

Balanță

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac,  care se formează în sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale, unde este posibil să înregistrezi un succes, iar eforturile să-ți fie recunoscute. Totodată, realizezi că ai nevoie de prezența familiei, să-ți petreci mai mult timp cu aceștia, pentru că de aici îți iei energia.

Scorpion

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care-ți va activa axa cunoașterii, a informațiilor, relația cu diferite instituții de unde trebuie să obții niște documente sau  răspunsuri. Posibil principiile și convingerile tale de viață să se schimbe în urma unui eveniment apărut brusc.

Săgetător

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care va activa axa financiară, respectiv sectorul avantajelor materiale, a moștenirilor, a datoriilor, a banilor deținuți împreună cu partenerul. Așadar, poți încasa o sumă de bani restantă, poți să primești o sumă de bani care-ți revine dintr-o moștenire sau începi demersurile unui partaj sau a unei separări de unul dintre asociați, partenerii de afaceri sau cei cu care desfășori activități.

Capricorn

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină, care se formează în zodia Rac și care-ți activează axa relațiilor, respectiv sectorul asociat relațiilor și mariajului, unde este posibil să apară o criză în cuplu, care trebuie gestionată rațional. Încărcătura astrală poate aduce și încheierea unei relații, a unei căsătorii sau a unui parteneriat, dar și culegerea roadelor unor demersuri privind începerea unei relații.

Vărsător

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care va activa sectorul asociat muncii și sănătății. Cum încărcătura astrală este mare, recomandarea este să nu te suprasoliciți prea mult, iar dacă unele afecțiuni se acutizează sau apar din nou, să nu abuzezi de medicamente! La serviciu, poate să apară o criză, o problemă care necesită rezolvare, se poate încheia o etapă și să înceapă una nouă.

Pești

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului, dar și copiilor. Fenomenul astral ar putea aduce în atenție o criză în planul afectiv, care să te trezească la realitate și să-ți schimbi comportamentul în cuplu. Posibil să te preocupe copiii, dacă ești părinte sau să îți dorești mai mult ca oricând să devii părinte.

REVELION UNTOLD 2021, la PRO TV - Smiley se pregătește pentru un nou început

related posts

Modifică setările cookies