Horoscop zilnic 30 decembrie 2021. Racii fac o obsesie în viața intimă, Gemenii nu trebuie să amâne vizita la medic


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 30 decembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ai intuiție într-o chestiune financiară, care-ți va aduce mai mulți bani în conturile tale. Reușești să negociezi un contract sau să obții niște sume importante de bani. Ești atât de ocupată cu sfera profesională și situația financiară, încât nu-ți rămâne timp și pentru partenerul de cuplu. Acesta îți poate face reproșuri.

 

Taur

 

Dacă ești singură și te lași curtată, s-ar putea ca sfera sentimentală să intre într-o etapă nouă. Dacă faci parte dintr-o relație mai veche, îți dorești să ai o legătură puternică și profundă cu partenerul. Mai mult de atât, ai nevoie de siguranță emoțională și financiară.

 

Gemeni

 

Te ocupi de chestiunile profesionale, de sarcini, dar și de sănătate. Unele situații sau evenimente care se desfășoară, astăzi, te îndeamnă la o revizuire a convingerilor și mentalităților după care te ghidezi. În planul sănătății este nevoie să ai o mai mare grijă și să nu mai amâni o deplasare la doctor.

 

Rac

 

Conjunctura astrală de astăzi te poate ajuta să-ți valorifici o idee sau o pasiune, așa că nu mai sta pe gânduri și pregătește un plan de acțiune! Dacă te afli într-o relație mai veche, astăzi, este posibil să fii posesivă sau să dai dovadă de gelozie. Dacă ești la începutul unei relații, percepi totul la o intensitate mare și tinzi să faci o obsesie, pentru că nu-ți poți ține emoțiile în frâu.

 

Leu

 

În planul familial sunt multe de pus în ordine, astăzi, așa că astrele îți recomandă să-ți rezervi timp și pentru chestiunile gospodărești și pentru relațiile cu familia, în special cu părinții. La locul de muncă este posibil să apară unele neînțelegeri, lucru care ar putea să te determine să iei decizia de a începe o activitate pe cont propriu.

 

Fecioară

 

Ești invitată, astăzi, de astre să nu te grăbești să iei decizii pe termen lung în planul sentimental, ci să ai răbdare să vezi cum decurg lucrurile. Deși ai parte de o pasiune neașteptată, obsesivă poate, ai răbdare până trece retrogradarea lui Venus, planeta iubirii, în 29 ianuarie, să vezi dacă mai simți aceeași pasiune față de persoana de care te-ai îndrăgostit.

 

Balanță

 

Este o zi bună pentru a discuta despre ceea ce anume te frământă, să privești situațiile și din punctul de vedere al celuilalt, să discuți despre subiecte mai sensibile, de intimitate sau de partea financiară. Nu lăsa problemele apărute să-ți afecteze viața de familie sau de cuplu!

 

Scorpion

 

Dacă faci parte dintr-un cuplu, astăzi, ai o comunicare bună cu partenerul de cuplu și aveți șanse să reparați ceva ce s-a stricat în trecut. Pe de altă parte, s-ar putea să-ți dai seama de niște greșeli pe care le-ai făcut în administrarea finanțelor. Acum îți dorești să investești mai mult în casă. Totodată, ai putea să pui niște bani deoparte. 

 

Săgetător

 

Ai grijă, astăzi, la sănătate, pentru că axa celor două case ale sănătății este activată și este posibil să apară disfuncții organice, să ai o stare mai puțin bună și psihică și fizică. Problemele de sănătate care apar sunt mai vechi. Poate ar fi bine să nu le treci cu vederea și să faci o vizită medicului.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să ai un dialog cu unul dintre prietenii apropiați despre ceea ce ți se întâmplă în planul sentimental. Te-ai îndrăgostit, însă ai niște rețineri, poate pentru că ai avut în trecut niște suferințe de ordin afectiv și acum vrei să fii în gardă, să nu te mai arunci cu capul înainte.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră. Ești convinsă că ai nevoie de o schimbare, însă nu vezi încă direcția sau sunt mai multe direcții și nu știi pe care să o alegi. Introspecția și analiza ar putea să te ajute și să stai departe de influențe dinafară, pentru că decizia trebuie să o iei singură.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi aduce schimbări importante la locul de muncă sau în conducerea firmei unde lucrezi. Totodată, ești interesată să-ți consolidezi situația financiară și acest lucru depinde de cum vei știi să te pui în valoare, să-ți demonstrezi  competențele și experiența.

 

Ne vedem în... ianuarie? Da, în ianuarie! The Wrong Podcast cu Alex Bogdan, în curând pe VOYO!

related posts

Modifică setările cookies