Horoscop zilnic 30 ianuarie 2019: Taurii se simt atrași de o persoană nepotrivită, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește mai jos horoscopul zilnic pentru 30 ianuarie 2019. 


BERBEC 

Vei avea momente de nervozitate accentuată. Încearcă să îți faci timp pentru lucruri care îți plac în mod special: sport, ieșiri în aer liber, concerte. A doua jumătate a zilei trebuie neapărat să fie una relaxată.

TAUR

Te simți atrasă de o persoană pe care o consideri total nepotrivită pentru tine, însă tocmai în asta constă farmecul. Deși îți spui că ar trebui să stai departe de el, ceva te atrage ca un magnet.

GEMENI

Vrei să faci o schimbare la aspectul tău fizic și începi să îți planifici acțiunile necesare. O vizită la coafor, la manichiură și pedichiură, la salonul de înfrumusețare și un abonament la sala de fitness  - acestea sunt obiectivele tale în perioada imediat următoare.

RAC

Petreceți o zi relaxantă alături de persoana iubită după o perioadă în care ați muncit mult. Este momentul oportun pentru o binemeritată pauză, astfel veți avea probleme de sănătate.

LEU

Stresul din ultima perioadă își pune amprenta asupra psihicului tău. Te simți epuizată și demoralizată și nu știi cum să ieși din această pasă proastă. Ai nevoie de multă odihnă și de o pauză de la rutina zilnică.

FECIOARĂ

Îți dorești să faci niște schimbări majore, însă ceva te oprește. Deși ai parte de sprijinul de care ai nevoie, totuși nu reușești să acționezi așa cum ai vrea. Încearcă să te concentrezi mai mult și să fii mai incisivă.

BALANȚĂ

O persoană apropiată iți cere astăzi sfatul și ajutorul. Te regăsești în ipostaza de confident, iar lucrurile pe care le auzi lasă o impresie puternică asupra ta. Încearcă să fii cât se poate de obiectivă.

SCORPION

A venit momentul să apară soarele și pe strada ta, iar astăzi sunt șanse mari să întâlnești o persoană deosebită, care să te facă să simți din nou fluturi în stomac.

CAPRICORN

E o zi favorabilă pentru analiză și identificarea unor defecte care te-au ținut în loc până acum. Te simți totuși prea neîncrezătoare pentru a vorbi despre descoperirile pe care le faci despre tine însăți și preferi să te închizi în tine.

VĂRSĂTOR

Un membru al familiei sau o prietenă încearcă să te copleșească cu problemele pe care le are, chiar dacă tu nu îți dorești asta. Vei evita cu grație absolut orice nu te privește și vei fi cât se poate de egoistă, cel puțin în această privință.

PEȘTI

Este momentul să tragi linie între emoțiile și sentimentele tale și ceea ce trebuie să faci pentru a avea succes în proiectul pe care ți-ai propus să-l demarezi în perioada următoare. Ține cont doar de susținerea pe care ți-o oferă cei dragi și ignoră orice tentativă a celor care vor să te determine să renunți.

Vezi și: Geloșii și posesivii zodiacului

related posts

Modifică setările cookies