Horoscop zilnic 30 ianuarie 2020. Balanțele au parte de o surpriză colosală, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 30 ianuarie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională. La locul de muncă, se cere atenție la modul cum îți manifești autoritatea, pentru că riști să strici relațiile! Posibil să fii nevoită să pleci într-o delegație sau să participi la un eveniment monden.

Taur

Posibil astăzi să faci o vizită medicului pentru a te asigura că ești bine. Unele afecțiuni mai vechi s-ar putea acutiza, dacă nu le iei din pripă. În sfera sentimentală pot să apară discuții cu partenerul, legate de finanțele în comun.

Gemeni

Conjunctura astrală de astăzi favorizează negocierile pentru un loc nou de muncă sau pentru încheierea unui contract sau a unei colaborări. Partenerul ar putea să te recomande pentru un post. Totodată organizați împreună o ieșire cu prietenii la munte.

Rac

Astăzi ai foarte multă treabă la serviciu, iar șefii sunt mulțumiți de tine pentru că te implici, ești proactivă și rezolvi repede și eficient toate sarcinile. În planul sentimental, sfatul unui prieten ar putea să te ajute să detensionezi atmosfera instalată din cuplu.

Leu

Este posibil ca astăzi să ți se propună să pleci într-o delegație, care îți încurcă planurile personale de a petrece timpul cu persoana iubită. La serviciu un coleg are nevoie de sprijinul tău pentru a trece peste o zi mai dificilă în planul profesional.

Fecioară

Contextul astral de astăzi indică preocupări pentru situația financiară, a banilor proveniți dintr-un credit sau dintr-o moștenire, pe care dorești să îi folosești în achiziționarea unui imobil. Dacă nu reușești să negociezi un preț bun, vei reuși să găsești diferența de bani să închei tranzacția.

Balanță

Se anunță o zi în care ești pregătită să discuți cu partenerul de cuplu despre întemeierea unei familii. Ești îndemnată de către astre să privești cu optimism schimbarea, pentru că ți se pregătesc niște surprize în viață, cum nici nu visezi.

Scorpion

Contextul astral de astăzi anunță o zi destul de agitată și plină la locul de muncă, din care nu o să lipsească dead-line-urile și urgențele. Nu trebuie să intri în panică, pentru că vei fi stăpână pe situație, îți vei păstra controlul, rezolvând tot ce apare până la finalul programului de lucru.

Săgetător

Astăzi se întrevede o zi bună pentru a ieși în aer liber, pentru a practica sporturi de iarnă sau a avea activități de relaxare. Ești într-o formă excelentă și îți dedici după-amiaza partenerului de cuplu.

Capricorn

Problemele pe care le credeai rezolvate în familie, apar din nou. Treci cu greu cu vederea peste diferențele de mentalitate, care apar între tine și părinți. La serviciu ești activă și energică și îi binedispui și pe colegi cu atitudinea ta pozitivă.

Vărsător

Astăzi, se anunță o zi dificilă, cu multe deplasări pe distanțe scurte, întâlniri cu prietenii și asociații din sfera profesională. La serviciu te poți lasa ușor influențată de unii colegi. În sfera sentimentală ar fi bine să spui direct ce ai pe suflet.

Pești

Aveai astăzi multe activități programate, însă o situație apărută în planul profesional îți dă totul peste cap. În planul personal, treci printr-o schimbare, dar acest lucru nu ar trebui să îți afecteze viața socială, așa că ai nevoie să ieși cu prietenii apropiați pentru a uita de probleme.

 
Scandalul continua! Velea către Abi: “Ești o zdreanță! Incultule!”

related posts

Modifică setările cookies