Horoscop zilnic 30 ianuarie 2021. Racii doresc să reînvie pasiunea în cuplu, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 30 ianuarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare aparent retrogradă, prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat pritenilor, proiectelor și planurilor de viitor. Așadar, următoarele trei săptămâni, îți vei reevalua proiectele, poți relua un proiect mai vechi și-ți vei revizui relațiile de prietenie.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare aparent retrogradă, prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat carierei, ascensiunii sociale, a imaginii, statutului, relațiilor cu șefii, cu autoritatea, privind relațiile cu străinii sau străinătatea. Așadar, următoarele trei săptămâni, îți vei reevalua proiectele profesionale, vei analiza ce păstrezi și cu ce rămâi, pentru că începi să te gândești și la efortul depus și la timpul de care nu mai dispui.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în mișcare aparent retrogradă, prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat studiilor, cursurilor de perfecționare, recalificării, călătoriilor, străinătății și relației cu persoane din străinătate, dar și principiilor și convingerilor de viață. Așadar, următoarele trei săptămâni, vei reevalua toate aceste domenii și vei încerca să reiei un proiect personal de viață, relația cu cineva din străinătate, reluarea unor cursuri sau obținerea unor atestate.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare aparent retrogradă, prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat finanțelor, altele decât cele provenite din salarii, moștenirile, creditele, taxele, banii pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane. Așadar, ai la dispoziție trei săptămâni, în care să-ți reevaluezi situația financiară. În planul intim, vei dori să reînvii pasiunea în cuplu.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare aparent retrogradă, prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat mariajului, relațiilor, asocierilor și parteneriatelor. Așadar, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care îți vei reevalua relația cu partenerul de cuplu, dar și cu cei cu care desfășori activități în sfera profesională.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în mișcare aparent retrogradă, prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat muncii și sănătății. Așadar, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care îți vei reevalua sarcinile, activitățile de la locul de muncă, vei reorganiza totul și vei începe niște cursuri de perfecționare într-un domeniu în care ai dori să-ți faci o afacere proprie. Totodată, este o perioadă potrivită să faci niște investigații medicale.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare aparent retrogradă, prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat iubirii, fericirii, romantismului, copiilor, distracției și activităților de relaxare, artistice sau de creație. Așadar, următoarele trei săptămâni poți începe o revizuire a planurilor care privesc aceste domenii.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare aparent retrogradă, prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat familiei, vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relației cu părinții. Așadar, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care vei reevalua situația în relațiile de familie, în special cu părinții, dar și privind spațiul de locuit sau achiziționare, vânzarea sau închirierea unui imobil.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare aparent retrogradă, prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii, informațiilor, studiului și deplasărilor. Prin urmare, până pe 21 februarie, poți relua niște proiecte, dialoguri, o negociere sau revizui relația cu frații sau cu membrii familiei cu care ai avut probleme de comunicare, acum fiind determinată să nu mai lași nerezolvate acele chestiuni familiale.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare aparent retrogradă, prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă sau din activități extraprofesionale. Vei fi mai preocupată, în următoarele trei săptămâni, să-ți faci o revizuire a situației financiare, dar și să găsești metode noi de suplimentare a veniturilor.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare aparent retrogradă, prin semnul nașterii tale, prin sectorul asociat personalității. Așadar, ai la dispoziție trei săptămâni, să-ți faci o autoevaluare și să îndrepți unele greșeli sau acțiuni care nu te-au condus acolo unde ai fi dorit.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare aparent retrogradă, prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, meditației și universului interior. Așadar, ai la dispoziție trei săptămâni, să-ți faci un bilanț, să elimini din viața ta ce te ține în loc să evoluezi și să-ți contruiești un plan pe termen lung.

 

Vezi și: OLIMPIAda mamicilor - cu Olimpia Melinte

related posts

Modifică setările cookies