Horoscop zilnic 30 iulie 2020. Săgetătorii trebuie să aleagă între doi pretendenți, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 30 iulie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi îți deschide noi perspective de dezvoltare profesională sau de schimbare a direcției în carieră. Chiar dacă te vei lovi de tot felul de obstacole, nu renunța și urmează ce-ți spune intuiția!

Taur

Banii deținuți într-un cont de economii comun cu partenerul ar putea, astăzi, să fie motiv de dispute. Chiar dacă șansele de rezolvare a neînțelegerilor sunt mici, ar fi bine să cooperați și fiecare dintre voi să spună deschis ceea ce îl nemulțumește.

Gemeni

Astăzi este o zi favorabilă iubirii și petrecerii timpului în compania partenerului de cuplu. Dacă ești singură, ești tentată să te lași purtată într-o relație, din dorință de aventură și de a trăi clipe de pasiune.

Rac

Ar fi indicat ca astăzi să fii prudentă în tot ce spui, pentru că ești pe cale să intri în conflicte cu șefii. Folosește constructiv energia lui Marte din sfera profesională pentru a-ți susține punctele de vedere și să te faci remarcată!

Leu

Astăzi, nu-și lipsește energia fizică, optimismul și buna dispoziție. Îți găsești timp pentru tine și sufletul tău. În partea a doua a zilei, o idee de proiect ar putea să devină profitabilă din punct de vedere financiar.

Fecioară

Profită de energia acestei zile pentru a clarifica anumite chestiuni din trecut, care privesc unele neînțelegeri cu unii membrii ai familiei, respectiv părinții. În partea a doua a zilei, faci o analiză realistă a relației tale de iubire și a așteptărilor pe care le ai de la partener.

Balanță

Ai putea astăzi să ieși din rutina zilnică și să mergi împreună cu partenerul de cuplu în oraș, la o plimbare, un concert sau la un restaurant. Dacă ești singură și în căutare de pereche, află că aspectele astrale te susțin în planurile tale. Atenție însă că riști să faci pasiuni bruște sau să intri în relații care să-ți dea viața peste cap!

Scorpion

Dacă mergi astăzi la un interviu, ai grijă că este posibil să te supraevaluezi și să ceri prea mulți bani. Nu vei ajunge ușor la o înțelegere în ceea ce privesc finanțele și beneficiile oferite de angajator. În planul sentimental ar fi bine să-ți faci timp pentru persoana iubită, iar dacă pleci într-o călătorie, s-ar putea să fii atrasă de persoane de altă cultură.

Săgetător

Configurația astrală de astăzi anunță o zi intensă în planul afectiv. Dacă ești singură, este posibil să nu știi ce să alegi: un partener cu care să experimentezi pasiunea și aventura sau un partener cu care să ai o relație mai așezată, care să-ți îndeplinească nevoile emoționale.

Capricorn

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te ocupi mai mult de partenerul de cuplu, să-ți consolidezi căsnicia sau relația. În ceea ce privește sectorul financiar, astrele te sfătuiesc să îți evaluezi veniturile și să nu dai curs tentației să accesezi un credit.

Vărsător

Astăzi, ai putea să te remarci dacă îți vei susține cu tărie ideile într-un proiect. Marte, planeta acțiunii, intră în aspecte favorabile cu Luna, care traversează casa planurilor de viitor și vei putea încheia un parteneriat profitabil, chiar dacă prima parte a negocierilor nu a mers în direcția dorită de tine.

Pești

Contextul astral de astăzi te invită la un dialog deschis cu superiorii privind salarizarea. Este o zi bună să abordezi acest subiect, pentru că este posibil să primești ceea ce soliciți. În partea a doua a zilei, petreci o seară romantică cu partenerul.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Alex Alvarez: Topul celor mai sexy vloggerițe 

related posts

Modifică setările cookies