Horoscop zilnic 30 iulie 2022. Berbecii au parte de tensiuni în planul sentimental, ce se întâmplă cu Gemenii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 30 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi ai parte de tensiuni în planul sentimental și unele evenimente care au loc în familie să-ți dea planurile peste  cap. Posibil să ai niște cheltuieli neprevăzute în partea a doua a zilei sau dacă pierzi un contract de colaborare. Așadar, resursele financiare vor scădea.

 

Taur

 

O chestiune care apare astăzi în familie cu unul dintre părinți, s-ar putea să-ți aducă deplasări neașteptate. Există și riscul unor certuri în familie sau conflicte, așa că ar fi bine să-ți păstrezi cumpătul.

 

Gemeni

 

Atenție la comunicare astăzi pentru că sunt tendințe astrale să te cerți cu toată lumea! Pentru că volumul de muncă s-a mărit, stai peste program și nu mai ai timpul tău liber, există riscul să-ți proiectezi nemulțumirile pe persoanele apropiate.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară, mai ales dacă apar evenimente neprevăzute și trebuie să ajuți pe cineva din familie cu o sumă de bani. În relația cu partenerul de cuplu apar tensiuni din cauza banilor și a faptului că acesta nu este de acord cu unele cheltuieli.

 

Leu

 

Astăzi ai parte de o zi agitată, mai ales că Mercur din casa personalității intră într-un aspect dizarmonic cu Marte și Uranus din casa șefilor. Nu sunt excluse confruntări dure, acuzații sau critici. Încearcă și termperează-ți impulsurile, pentru că vei avea doar de pierdut!

 

Fecioară

 

Traversezi o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional, mai ales că unele dintre evenimentele care au avut loc de curând ți-au schimbat perspectiva asupra vieții. Partenerul ți-este suport moral într-o chestiune personală, de familie.

 

Balanță

 

Astăzi ai nevoie să te înconjori de acele persoane care-ți sunt suport moral, mai ales dacă ai a vut niște dezamăgiri în dragoste. Dacă ești părinte și ai avut probleme în relațiile cu copiii, este momentul să iei decizii radicale.

 

Scorpion

 

Astăzi, ai grijă la imaginea ta și la relația cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă instituții, pentru că ai tendința să rezolvi lucrurile mai agresiv! Recomandarea zilei este să cauți soluții evitând conflictele, să discuți cu calm și răbdare, pentru că ești pe cale să strici niște relații profesionale.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul asociat principiilor și credințelor, călătoriilor, perfecționării profesionale și ar putea să aducă în actualitate convingeri după care te ghidezi în viață. Nu accepți și alte opinii dacă intri într-o dezbatere pe această temă.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să ai niște blocaje de natură financiară și să apelezi la prieteni să te salvezi dintr-o situație în care ai nevoie de bani, de efectuarea unei plăți urgente. Posibil să-ți parvină și niște vești mai puțin plăcute, care să aibă impact emoțional puternic.

 

Vărsător

 

Intențiile tale privind un demers partenerial ar putea să ducă la tensiuni, dar numai de tine depinde cum vei lăsa să evolueze situația. Folosește constructiv energiile zilei și investește armonie în relații și nu da curs impulsurilor de moment!

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi vine cu sarcini dificile la locul de muncă sau cu probleme de sănătate, așa că mai bine ai grijă și nu te suprasolicita prea mult! Totodată, la serviciu spui răspicat ce ai de spus și chiar dacă ești bine intenționată, s-ar putea ca interlocutorii tăi se fie deranjați.

related posts

Modifică setările cookies