Horoscop zilnic 30 iulie 2023. Fecioarele primesc o propunere tentantă în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 30 iulie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

 

Berbec

 

Astăzi, te preocupă activitățile de la locul de muncă, deși este o zi de weekend. Se anunță o săptămână aglomerată și ai nevoie să-ți faci un plan de bătaie, mai ales dacă se apropie și perioada vacanței și vrei să lași totul în regulă.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi îți aduce mai multe ieșiri în spațiul social, alături de partener sau de prieteni, la un concert sau o masă în oraș. Te simți bine, socializezi și este posibil să faci rost și de un contract de colaborare, să pui bazele unui proiect viitor, la propunerea unei persoane, pe care o cunoști întâmplător.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru bani, administrarea acestora, în special a banilor, pe care îi poți obține din alte surse decât salariile, dintr-o colaborare sau o activitate extraprofesională. De asemenea, poți să recuperezi o sumă de bani împrumutată, pe care dorești să o investești în casă.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, tranzitează astăzi sectorul relațiilor și mariajului și formează niște aspecte favorabile cu planetele din zodiile Taur și Fecioară. Este un moment bun pentru a seta obiective de viitor, să faci planuri cu partenerul de cuplu. Ți se poate îndeplini un vis sau o dorință mai veche.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera profesională, dar și pentru starea de sănătate, dacă s-au reactivat niște afecțiuni mai vechi. Din punct de vedere profesional, urmează o perioadă, în care vei obține stabilitate din punct de vedere financiar și acest lucru te liniștește și îți dă mai multă încredere în tine.

 

Fecioară

 

Astăzi este activat sectorul sentimental și este posibil să ai parte de o surpriză plăcută din partea partenerului, care îți face o propunere tentantă, de a pleca într-un minisejur în străinătate. Dacă ești singură, este posibil ca cineva din trecut, din străinătate, să-ți facă o invitație să petreceți câteva zile împreună.

 

Balanță

 

Astăzi, te preocupă chestiunile gospodărești sau este posibil să ajungi acasă, dacă ai fost plecată în concediu. Încerci să te organizezi cât mai bine. Posibil să mai ai nevoie de măcar încă o zi liberă și nici nu mai stai pe gânduri și soliciți acest lucru șefilor.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi este favorabil comunicării, gândirii, exprimării ideilor și strategiilor pe termen lung. Echipa din care faci parte te apreciază foarte mult și cum este perioada concediilor, îți faci un plan, astfel încât să poți face față și sarcinilor colegilor tăi.

 

Săgetător

 

Cu Luna în tranzit prin casa banilor, te preocupă administrarea unor sume de bani, să faci plăți, cumpărături pentru casă sau poate pentru o plecare în vacanță. La serviciu, te frământă niște sarcini pe care nu ai reușit să le lași în regulă, însă te poți baza pe niște colegi, care te ajută cât lipsești.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează, astăzi, casa personalității și vei da dovadă de multă organizare și responsabilitate în tot ce îți propui. Se activează și axa relațională și este posibil ca partenerul să aibă mai multă nevoie de atenție din partea ta, lucru care ar fi recomandat să-l faci.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să ai nevoie de mai multă odihnă, mai ales că Luna îți traversează casa frământărilor interioare, izolării și trecutului. Ai tendința să te întorci în trecut, să analizezi acțiuni, situații, comportamentul unor persoane. Poate chiar al partenerului. Nu te afli într-o formă foarte bună, iar recomandarea astrelor este să te relaxezi și să te odihnești mai mult.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să participi la o petrecere sau la un eveniment important din viața unuia dintre prietenii tăi. Relaționezi mai mult și îți mărești cercul de cunoscuți. Dacă ești singură, ai șansa să cunoști o persoană, de care să te simți atrasă din prima clipă.

 

related posts

Modifică setările cookies