Horoscop zilnic 30 iunie 2023. Scorpionii ar putea începe o nouă poveste de dragoste, Vărsătorii vor renunța la cheltuieli inutile


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 30 iunie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Neptun își începe, de astăzi, mișcarea retrogradă prin zodia Pești, prin sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare, spiritualității și trecutului. Până pe 6 decembrie, vei încerca să te eliberezi de scheme care te țin blocată, să-ți faci un bilanț, să fii mai apropiată de latura spirituală.

 

Taur

 

Neptun își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, prin sectorul asociat prietenilor, vieții sociale și proiectelor de viitor. Până pe 6 decembrie este posibil să iasă la iveală secrete sau lucruri ascunse de către prieteni. Intervin dezamăgiri și este posibil să ți se deschidă ochii, să înțelegi mai bine niște situații. De asemenea, Neptun îți poate aduce revelații cu privire la proiectele tale profesionale, să reiei proiecte mai vechi.

 

Gemeni

 

Neptun își începe, de astăzi, mișcarea retrogradă prin sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, reputației și imaginii. Până pe 6 decembrie, urmează o perioadă, în care-ți vei revizui proiectele profesionale și relația cu șefii. Ai parte de conștientizări și revelații și vei merge pe intuiție, dacă vrei să faci o schimbare.

 

Rac

 

Neptun își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, prin sectorul asociat sistemului de valori, credințelor, principiilor, sistemului educațional, perfecționării profesionale și călătoriilor. Până pe 6 decembrie, este posibil să-ți clarifici anumite convingeri de viață, să faci schimbări în felul în care abordezi chestiunile importante. 


Leu

 

Neptun își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, prin sectorul asociat transformărilor profunde, intimității, banilor obținuți prin intemediul altor persoane/instituții, a banilor deținuți împreună cu partenerul sau a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Până pe 6 decembrie, este posibil să-ți dai seama ce greșeli faci în administrarea banilor și să corectezi o eroare sau un plan financiar nerealizabil.

 

Fecioară

 

Neptun își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, prin sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Până pe 6 decembrie, s-ar putea să iasă la iveală unele chestiuni relaționale și să vezi lucrurile mult mai clar în ce privește relația în care te afli sau la care visezi. 

În perioada următoare ești invitată la o reevaluare a relațiilor și aștepți momentul potrivit pentru o schimbare.

 

Balanță


Neptun își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, prin sectorul asociat muncii, activităților curente de la serviciu și sănătății. Așadar, până pe 6 decembrie, urmează o perioadă în care s-ar putea să reușești să corectezi niște greșeli la locul de muncă. Ești invitată să-ți reevaluezi activitatea profesională, relațiile cu colegii, programul de lucru. Dacă ai o afecțiune mai veche este posibil să găsești un remediu sau un tratament care să dea roade.

 

Scorpion

 

Neptun își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, prin sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, flirtului, distracției, copiilor și valorificării unor pasiuni. Până pe 6 decembrie, urmează o perioadă, în care poți avea revelații, legate de ce așteptări ai în dragoste. O nouă poveste de iubire ar putea să-ți schimbe modul cum percepi lucrurile în planul sentimental. De asemenea, ești invitată la o reevaluare a sferei sentimentale.

 

Săgetător


Neptun își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, prin sectorul asociat vieții de familie, căminului, patrimoniului și relației cu părinții. Până pe 6 decembrie, urmează o perioadă, în care s-ar putea să ai o revelație, să găsești soluții de rezolvare la o chestiune locativă sau care implică administrarea unui imobil. Apelează la intuiție, care îți va spune cum să procedezi în chestiunile din planul familial.

 

Capricorn

 

Neptun își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, prin sectorul asociat comunicării, gândirii, informațiilor, învățării și negocierilor. Până pe 6 decembrie, urmează o perioadă, în care ți se vor clarifica anumite informații, vei avea inspirație în luarea unor decizii care țin de perfecționarea profesională. De asemenea, ești invitată la o revizuire a modului în care comunici și interacționezi cu ceilalți.

 

Vărsător

 

Neptun își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, prin sectorul asociat finanțelor, a banilor pe care îi obții din muncă și alte activități extraprofesionale. Până pe 6 decembrie, urmează o perioadă, în care este posibil să ai niște revelații, să faci o schimbare în abordarea chestiunilor financiare, să administrezi mai bine banii și să renunți la cheltuieli inutile.

 

Pești

 

Neptun, guvernatorul tău, își începe, de astăzi, mișcarea retrogradă prin zodia Pești, respectiv prin sectorul personalității. Până pe 6 decembrie, urmează o perioadă, în care ar fi bine să apelezi la intuiție atunci când iei o decizie în planul personal. De asemenea, ești invitată la corectarea unor planuri, mai ales dacă vei avea revelații sau conștientizări.

related posts

Modifică setările cookies