Horoscop zilnic 30 iunie 2020. Berbecii primesc o sumă mare de bani, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 30 iunie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Iei astăzi o decizie inspirată în planul financiar, care are legătură cu casa sau cu regimul unei locuințe. Posibil să primești o sumă mare de bani, o moștenire sau accesezi un credit pentru a achiziționa un imobil. Nu duci lipsă de activități, deci în planul financiar stai bine, așă că poți susține un împrumut.

Taur

Te așteaptă o zi productivă în planul profesional, aglomerată, dar cu multe satisfacții la finalul zilei. Chiar dacă stresul își spune cuvântul, dai dovadă de multă productivitate, iar șefii vor aprecia eforturile tale.

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi dificilă la locul de muncă, în care este posibil să intri în tensiuni cu colegii, din cauza faptulul că ești prost înțeleasă. Este recomandat să lucrezi singură, pentru e evita neînțelegerile.

Rac

Contextul astral de astăzi te invită să-ți faci timp pentru tine, pentru a petrece cu partenerul de cuplu într-un cadru romantic, pentru o pasiune, activități recreative sau ceea ce-ți aduce ție bucurie și mulțumire. Vrei să te detașezi de sfera profesională, unde sarcinile se aglomerează de la o zi la alta.

Leu

S-ar putea ca astăzi să se iște niște dispute cu partenerul de cuplu din cauza treburilor gospodărești sau poate părinții intervin în relația voastră și în loc să aplaneze conflictul, mai rău fac. Poate ar fi bine să vă rezolvați singuri problemele și să nu îi mai amestecați pe alții.

Fecioară

Dacă ai de susținut astăzi un examen, un interviu sau prezentarea unui proiect/lucrare online, ai toate șansele să impresionezi prin cunoștințele tale și să obții rezultate bune. Jupiter, marele benefic, se află în conjuncție (alăturare) cu Pluton, patronul casei comunicării, schimbului de opinii, învățării, informației și gândirii și te va ajuta în toate formele de exprimare.

Balanță

În ceea ce privesc veniturile, nu prea ai de ce să te plangi, pentru că ai încasat sume însemnate în ultima perioadă. Într-adevăr, ai și cheltuit mult pentru casă și astăzi vei mai face niște investiții în locuință. Ai grijă, însă, și încadrează-te în buget, când faci achiziții!

Scorpion

Contextul astral de astăzi anunță prezența Lunii în semnul nașterii tale. Cum aspectele astrale au legătură cu casa comunicării, a gândirii și schimbului de opinii, s-ar putea să ajungi la discuții în contradictoriu cu toți interlocutorii. În sfera profesională, dacă lucrezi în echipă, îți vor reveni cele mai grele sarcini.

Săgetător

Astăzi, banii pot reprezinta o problemă pentru că ai de făcut niște plăți și colaboratorii tăi nu ți-au virat banii. Până la prânz găsești soluții de rezolvare. La locul de muncă pot să apară surprize neplăcute în relațiile cu unii colegi sau parteneri de afaceri.

Capricorn

Înregistrezi astăzi un succes, ești fericită și te întâlnești cu prietenii să sărbătorești. Orele suplimentare, implicarea și îndeplinirea obiectivelor ți-au adus oportunități de avansare, o promovare și implicit, creșterea salariului.

Vărsător

Contextul astral de astăzi dinamizează sectorul asociat carierei, ambițiilor profesionale, relațiilor cu superiorii sau cu instituții unde ai de rezolvat chestiuni administrative sau financiare. Cu Marte, planeta acțiunii, prin casa comunicării, învățării, gândirii și deplasărilor, ești foarte agitată, alertă, vrei să rezolvi totul dintr-o dată și este posibil să te împarți în prea multe locuri deodată și să nu termini niciul până la finalul zilei.

Pești

Ești invitată astăzi de către contextul astral să privești lucrurile și din altă perspectivă decât cea pe care o ai tu. Trebuie să depui eforturi mari pentru a-ți reconfigura planurile de viitor și proiectele personale pe termen lung.

related posts