Horoscop zilnic 30 iunie 2021. Gemenii sunt vulnerabili pe plan amoros, din dorința de a cuceri un bărbat, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 30 iunie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi te invită la introspecție, meditație și te ajută să te debarasezi de trecut, de tot ceea ce nu a mers în viața ta. Pentru a rămâne totuși ancorată în realitate, încearcă să nu-ți faci speranțe false și să verifici înainte, dacă ai de luat o decizie importantă, pentru că s-ar putea să te lași influențată ușor din cauza unor confuzii.

 

Taur

 

Astăzi, ai putea să încerci să te împaci cu cineva cu care ai avut conflicte sau să te îndepărtezi de cineva care ți-a facut rău. O persoană din anturaj te susține moral într-o chestiune sentimentală. În partea a doua a zilei, te implici într-o cauză caritabilă.

 

Gemeni

 

În planul amoros ești mai vulnerabilă și din dorința de a cuceri pe cineva, poți să dezvălui o serie de lucruri despre tine, pe care ar trebui să le ții secrete momentan. În carieră, ai face bine să analizezi cu atenție strategia profesională, parteneriatele, asocierile și colaborările.

 

Rac

 

Astăzi, îți faci un bilanț financiar și te ocupi de problemele rămase nerezolvate. Contextul astral marchează o perioadă de instabilitate, astfel încât ești nevoită să schimbi anumite obiceiuri legate de modul în care cheltuiești.  În sfera relațională, nu prea ești dornică să-ți asumi angajamente. Mai degrabă ești interesată de flirt și de distracție.

 

Leu

 

Dacă nu ești atentă, astăzi, poți să ai o pierdere financiară. În planul relațional ți se oferă șansa de a-ți îmbunătăți situația în viața de cuplu. Planurile comune de viitor ar trebui revizuite, iar din punct de vedere intim, beneficiezi de aspecte armonioase, care favorizează redescoperirea pasiunii.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduc dezamăgiri din partea partenerului sau a unor persoane cu care desfășori activități. Totodată, dacă abordezi constructiv aspectele astrale, este un moment bun pentru iertare și împăcare cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care lucrezi. Profesional, nu vei accepta sarcini care nu te reprezintă.

 

Balanță

 

Astăzi este activată casa muncii și a activităților profesionale. Ai grijă, pentru că este posibil să ți se înțeleagă greșit inițiativele! Mai mult de atât, ți se răstălmăcesc vorbele de către unii colegi cu care nu ești pe aceeași lungime de undă. Este recomandat să dai dovadă de răbdare și înțelegere în comunicarea cu aceștia și să-ți vezi de treaba ta, ca și până acum.

 

Scorpion

 

Astăzi este posibil să ai o revelație în sfera sentimentală. Realizezi că o relație pe care ai avut-o cândva sau care s-a încheiat de curând a fost toxică și ai făcut bine că ai eliminat-o. Totodată, este o zi favorabilă creativității și noilor proiecte, ideilor originale, petrecerii timpului într-un mod plăcut și întâlnirii cu persoane care-ți aduc bună-dispoziție.

 

Săgetător

 

Sub influența aspectelor astrale de astăzi și a faptului că ești confuză, vei fi tentată să anulezi unele planuri pe care le-ai stabilit împreună cu partenerul de cuplu. Acesta nu va fi de acord și pot apărea unele tensiuni între voi. Sfatul astrelor este să restabilești o punte de comunicare și să lași lucrurile așa cum ați decis inițial.

 

Capricorn


Contextul astral de astăzi activează sectorul asociat comunicării, gândirii și informațiilor, așa că este un moment bun pentru reevaluări profesionale, reorganizarea activității și pentru revizuirea unor proiecte avute în derulare. Atenție la interacțiunea cu unii dintre colegi, care ar putea să fie tensionată, din diverse motive!

 

Vărsător

 

S-ar putea, astăzi, să te confrunți cu cheltuieli neprevăzute. Dacă îți faci un bilanț, s-ar putea să constați că urmează o perioadă financiară mai dificilă, din cauza cheltuielilor din ultima perioadă. 

În altă ordine de idei, ești invitată să-ți recâștigi încrederea în tine și să mergi la interviuri, dacă ești în căutarea unui job mai bine plătit.

 

Pești

 

Ascultă-ți intuiția, astăzi, pentru că Luna face un aspect de conjuncție cu Neptun, guvernatorul tău! Contextul astral îți aduce niște conștientizări privind viața de familie și sfera profesională, unde este necesar să găsești un echilibru. 

 

related posts

Modifică setările cookies