Horoscop zilnic 30 iunie 2022. Scorpionii se îndrăgostesc de o persoană pe care o întâlnesc întâmplător, ce se întâmplă cu Leii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 30 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimente neașteptate, dar plăcute, pot avea loc, astăzi, în sectorul asociat familiei și relațiilor cu rudele. S-ar putea să iei niște decizii importante pentru tine, cum ar fi o mutare sau achiziționarea/vinderea unui imobil.


Taur

 

Registrul astral al zilei vine cu ajutor de la prieteni. În urma unei conversații, afli informații utile,  care te pot ajuta într-o chestiune profesională. Poți lua niște decizii neașteptate privind proiectele profesionale, dar și în relația cu unele persoane apropiate.

 

Gemeni

 

Astăzi, se anunță o zi în care poți semna un parteneriat, ți se prelungește un contract sau încasezi o sumă de bani importantă dintr-o colaborare. Atenție, că ai impulsul de a face cheltuieli mai mari și s-ar putea să te trezești cu socotelile date peste cap!

 

Rac

 

Dacă ai achiziționat de curând o excursie/vacanță, acum încep pregătirile. Totodată, astăzi, poți avea surprize de la prieteni, care își exprimă dorința să te însoțească în vacanță. Așadar, vă organizați repede și aveți noroc să găsească aceeași ofertă.

 

Leu

 

Deși în prima parte a zilei ai impresia că registrul astral nu-ți este potrivnic, vei vedea, pe întreg parcursul zilei, cum lucrurile, se vor rezolva, fără să depui prea mari eforturi. Totodată, ai intuiție într-o chestiune financiară.

 

Fecioară

 

Astăzi, ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu și reușiți să rezolvați o serie de chestiuni organizatorice privind o plecare. Posibil, în partea a doua a zilei, să-ți vină vești de la drum, din străinătate, de la rude. La serviciu, au loc schimbări în programul și sarcinile de muncă.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu soluții la niște chestiuni profesionale. În ce privește sfera financiară, reușești să te reechilibrezi, datorită partenerului, care primește o mărire salarială sau un bonus. Este posibil să apară surse suplimentare de bani și din alte părți.

 

Scorpion

 

Astăzi, te simți bine în compania unei persoane, pe care o cunoști întâmplător. Decideți împreună să ieșiți mai des, să vă dați seama dacă prietenia poate duce spre o poveste de dragoste. Atracție există, așa că nu mai rămâne mult până când te vei îndrăgosti.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi continuă preocupările tale pentru administrarea banilor, în special a celor pe care îi deții cu partenerul sau a banilor pe care trebuie să-I achiți la credite, impozite sau taxe. Așadar, îți faci un plan și încerci să te ții de el, pentru că altfel nu vei reuși să le rezolvi pe toate.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să reiei niște dialoguri cu partenerul de cuplu privind modalitățile de petrecere a timpul și relaxare din vara aceasta. Vă doriți să recuperați timpul pierdut în ultimii doi ani și faceți în așa fel încât să mergeți în cât mai multe locuri, unde doreați să ajungeți.

 

Vărsător


Posibil, planurile tale au fost date peste cap de evenimente, care au avut loc în sfera relațională și acum încerci să te reechilibrezi. Cea mai bună metodă pentru tine este să te izolezi, să analizezi situația și să închei o etapă, care nu te mai reprezintă.

 

Pești

 

Nu te afli în cea mai bună dispoziție, astăzi, mai ales că ești iritată și suprasolicitată de multe treburi acasă, dar și la serviciu. Din punct de vedere financiar, faci eforturi să rezolvi o situație, care are legătură cu plecarea într-o vacanță. S-ar putea să investești în garderobă sau să-ți iei cele necesare unei călătorii.

related posts

Modifică setările cookies