Horoscop zilnic 30 mai 2018. Peştii au parte de surprize, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 30 mai 2018.


BERBEC

Trebuie să termini tot ce ai de făcut, mai ales că ai început câteva proiecte importante, la care ai muncit din greu până acum. Nu te îneca la mal și nu renunţa pe ultima sută de metri, având în vedere că ai investit atâta timp și efort în ele.

 

TAUR

Nu permite emoțiilor negative să pună stăpânire pe ține. Implică-te într-o activitate frumoasă, care să îți facă plăcere și nu fi încăpățânată când vine vorba de îndatoririle tale zilnice. Azi, Taurii primesc ultima șansă pentru a-și demonstra priceperea la locul de muncă. 


GEMENI

O zi care se va dovedi plăcută în raport cu prietenii îndepărtați, pe care îi contactezi doar prin intermediul internetului sau telefonului. Unul dintre ei îți va da o veste bună, pe care o așteptai. Tot astăzi te poți înscrie la niște cursuri opționale sau de specializare.

 

RAC

Racii trebuie să se pregătească să facă față unor schimbări minore. Este o zi în care îți faci, în sfârșit, curaj să spui cu voce tare ceva ce te deranjează de mult timp.


LEU

Te paște o nouă schimbare. În plan profesional, obiectivele tale vor fi perturbate de membrii echipei, care nu își fac treaba așa cum trebuie. E posibil că din cauza neglijenței unei singure persoane, echipa să rateze un termen-limită.

 

FECIOARĂ

O zi a schimbărilor. Îți schimbi un număr de telefon sau poate chiar locul de muncă. Fecioarele care se axează mult pe carieră trebuie să-și reevalueze planurile făcute până acum și să facă o strategie pentru viitor, întrucât nimic nu mai e valabil.

 

BALANȚĂ

Faci o vizită într-un loc în care nu ai mai fost de mult timp, dar care îți aduce o mulțime de amintiri plăcute. Dacă poți, mergi însoțită de iubit, un prieten, copil și astfel vei avea cu cine să împărtășești acest moment special. Este, de asemenea, o zi în care e indicat să plănuiești o vacanță sau o excursie.

 

SCORPION

Încerci să introduci o stare de armonie în familie, dar te loveșți de un zid. În jurul tău oamenii nu au starea necesară, însă această animozitate nu te împiedică să încerci și să reușești să calmezi lucrurile, în cele din urmă.  

 

SĂGETĂTOR

Te înțelegi de minune cu cei din jurul tău astăzi. E, deci, o zi bună pentru a încheia înțelegeri. În plus, dacă te duci la un interviu pentru job, e foarte posibil să obții un răspuns pozitiv.


CAPRICORN

Nu mai încerca să fugi de rutină zilnică. Azi, mai mult ca niciodată, se măresc șansele să fii trimisă într-o călătorie de afaceri. Pe lângă hârtiile de care trebuie să te ocupi, apare posibilitatea să fii nevoită să faci o programare la doctor.

 

VĂRSĂTOR

O zi propice pentru creativitate. Ai un șarm aparte, dar eșți predispusă să te enervezi și să te stresezi foarte tare dintr-un motiv nu foarte serios. Evita situațiile neplăcute și încearcă să-ti păstrezi calmul.

 

PEȘTI

Schimbări în plan personal și profesional. Dacă sunt de bun augur sau nu, numai timpul o va spune. La ține acasă e posibil să ai parte de o surpriză.

  

related posts

Modifică setările cookies