Horoscop zilnic 30 mai 2020. Capricornii au toate planurile date peste cap, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 30 mai 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Chiar dacă vei fi stresată astăzi și te vor frământa tot felul de griji pentru locul de muncă, vei găsi puterea să rămâi consecventă în acțiunile tale și să faci față provocărilor. Prioritizează-ți activitățile și vei rezolva totul la timp!

Taur

Contextul astral de astăzi te invită la relaxare, la petrecerea timpului într-un mod plăcut cu cei dragi. Posibil să primești și vizita unor prieteni care-ți aduc un cadou întârziat pentru ziua pe care ai sărbătorit-o luna trecută. Depănați amintiri și vă faceți planuri pentru a pleca împreună câteva zile în această vară.

Gemeni

Astăzi nu te afli în cea mai bună formă, pentru că pe parcursul zilei îți vei aduce aminte de lucruri din trecut. Poate ar trebui să discuți cu cineva apropiat despre ce simți sau despre emoțiile care te încearcă.  În partea a doua a zilei te ocupi de casă și de treburile gospodărești.

Rac

Ai șansa astăzi să-ți pui în valoare abilitățile de comunicare sau de negociere, să planifici o colaborare sau un parteneriat. Totodată, poți să discuți cu partenerul de cuplu despre planurile voastre de viitor.

Leu

Astăzi este important să nu te lași dusă de val și dacă mergi la shopping să nu depășești bugetul stabilit. Achită întâi utilitățile, cele necesare casei și de abia apoi, poți să-ți cumperi ceva și pentru tine sau pentru cei dragi.

Fecioară

Astăzi cu Luna în zodia ta, ai un tonus bun și vei fi în centrul atenției tuturor. Cum se dinamizează și axa relațiilor, ar fi indicat să-i acorzi atenție și partenerului de cuplu, care se poate simți neglijat. Nu de alta, dar este posibil să se iște niște tensiuni, care nu-și au rostul.

Balanță

Luna îți traversează astăzi sectorul asociat universului interior, al subconștientului și al izolării. Totodată, poți avea niște disfuncții organice din cauza suprasolicitării de la serviciu. Vei fi mai sensibilă pe tot parcursul zilei și ar fi indicat să te odihnești mai mult.

Scorpion

Încerci astăzi să faci un plan cu unul dintre prieteni legat de lansarea unui proiect sau de susținerea unei lucrări. Oricare ar fi situația, ești interesată să-ți lărgești orizonturile, să acumulezi informație și să ai rezultate bune la o testare, examen sau prezentare în fața unei comisii.

Săgetător

Faci planuri astăzi pentru direcția pe care vrei să o urmezi în carieră. Totodată, faci și curățenie în parteneriate, în relații și elimini tot ce nu mai funcționează. Chiar dacă de prim moment îți vei face griji legate de partea financiara, nu dispera, pentru că apar și oportunități!

Capricorn

Posibil astăzi să ți se dea peste cap programul stabilit, pentru că vei fi nevoită să termini ceva pentru serviciu. Ai tendința să aștepți confirmări de la membrii familiei sau de la colegi cu privire la acțiunile tale și la direcția către care te îndrepți. Ai încredere în tine că tot ce faci este bine și acasă și la serviciu!

Vărsător

Situația financiară este preocuparea ta principală de astăzi. Chiar dacă ești tentată, nu este o zi bună pentru a face investiții, pentru că aspectele astrale indică că poți fi păcălită, mai ales dacă nimerești o persoană care are abilități de comunicare și un discurs bine pus la punct.

Pești

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relația cu partenerul de viață sau pentru relațiile cu partenerii de afaceri, asociații sau colaboratorii. Te gândești cum să rezolvi o criză apărută în cuplu sau la serviciu. Deși ești o fire comunicativă, s-ar putea să intri în dispute dacă interlocutorii vor avea o părere diferită de a ta.

 
Abi îl atacă pe Alex Velea din nou - Trending Review cu Daragiu - Episodul 31
 

related posts