Horoscop zilnic 30 mai 2021. Capricornii suferă de afecțiuni care trebuie investigate, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 30 mai 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Gemeni între 30 mai și 21 iunie. Sub influența lui Mercur retrograd este posibil să avem parte de reevaluări, revizuiri, răzgândiri sau să vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă. Mercur se referă la intelect, gândire, raționament bazat pe logică și este semnificatorul tranzacțiilor, schimburilor, comerțului, negocierilor și deplasărilor. În această perioadă vom observa o rigiditate mentală, dificultăți de exprimare a ideilor, neînțelegeri, confuzie și dezordine mentală. Totodată, ne putem reîntâlni cu persoane din trecut, revin în actualitate situații care au fost amânate și este recomandă o mai mare atenție în deplasări.


Berbec

 

Începând de astăzi, Mercur își începe retrogradarea prin sectorul asociat comunicarii, schimbului de idei, acumulării de cunoștințe. Astrul comunicării anunță o perioadă de trei săptămâni, în care ești invitată să rezolvi o serie de activități pe care le-ai tot amânat. Este posibil să observi piedici sau întârzieri, probleme de comunicare cu interlocutorii sau în deplasările pe care le întreprinzi. Totodată, poți să inițiezi niște dialoguri pentru a rezolva unele neînțelegeri cu rudele, vecinii sau cu partenerul de cuplu.

 

Taur 

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă, pentru următoarele trei săptămâni, și te invită să-ți reevaluezi situația financiară. Posibil să apară blocaje sau amânări privind veniturile din colaborări sau salariul, așa că ar fi indicat să-și schimbi obiceiurile financiare și să începi să faci economii.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă prin sectorul identității și vei fi mai sensibilă, gânditoare și mai puțin dispusă să-ți asumi riscuri. Înainte să iei o decizie, vei cântări bine lucrurile.  Posibil proiectele tale personale să fie revizuite.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea prin sectorul asociat subconștientului, universului interior, trecutului. Așadar, în următoarele trei săptămâni ești invitată să-ți faci un bilanț, să elimini din viața ta lucrurile și persoanele, care te țin în loc să evoluezi. Totodată, poți  avea o atitudine introspectivă și tendința spre izolare pentru a te reechilibra.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea și timp de trei săptămâni îți va răscoli sectorul prietenilor și proiectelor de viitor. Totodată, va activa și axa sentimentală și va trebui să pui în ordine lucrurile și în acest sector. Posibil să-ți reevaluezi relațiile de prietenie și sentimentele față de persoana iubită sau față de cei dragi.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul asociat carierei și reputației profesională. Următoarele trei săptămâni vei începe o analiza a proiectelor profesionale și a posibilităților de a face niște schimbări. Totodată, poți relua legăturile cu cineva din străinătate

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea prin sectorul asociat sistemului de valori, conștiinței, filosofiei de viață, călătoriilor și schimburilor de experiență profesională. Urmează o perioadă de trei săptămâni, în care îți vei analiza proiectele de viață din prisma sistemului de valori personale. Totodată, vei putea să susții examene restante sau să începi niște cursuri de perfecționare profesională, amânate de mai mult timp.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării și al tranzacțiilor, intră în retrogradare în zona financiară, pe care începe să o răscolească și să scoată la suprafață ce trebuie pus în ordine. Posibil să reiei unele negocieri legate de finanțele pe care le deții în comun cu partenerii de afaceri sau în planul personal să analizezi destinația unor sume de bani deținute în comun.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Astfel, în următoarele trei săptămâni vei începe o reevaluare a tuturor relațiilor. Dacă au exista conflicte, acum se pot relua dialogurile și să se ajungă la un compromis.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, intră în retrogradare prin sectorul muncii și al sănătății, domenii pe care le răscolește și va scoate la suprafață tot felul de nereguli sau afecțiuni care necesită investigații. Totodată, te invită la revizuirea stilului de viață și la reorganizarea sarcinilor de serviciu.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, intra în mișcare retrogradă și revin în actualitate chestiuni/probleme în planul sentimental, în relația cu copiii sau privind valorificarea unui talent. În următoarele trei săptămâni nu sunt recomandate decizii în planul iubirii sau în relațiile cu copiii, ci mai degraba o reevaluare.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin sectorul asociat vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, patrimoniului și părinților. Așadar, ești invitată, în următoarele trei săptămâni, să-ți revizuiești planurile care privesc viața de familie, privind o tranzacție imobiliară sau atitudinea și felul în care comunici cu membrii familiei. 

 

related posts

Modifică setările cookies