Horoscop zilnic 30 mai 2022. Berbecii găsesc curajul să spună lucruri pe care le-au tot amânat, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 30 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Gemeni, care se formează pe casa comunicării, gândirii, învățării, informațiilor, deplasărilor și relațiilor cu rudele,  și care deschide noi începuturi în aceste domenii. Posibil să ai curajul să spui niște lucruri pe care le-ai amânat până acum și să așezi o relație de familie pe alte baze.

 

Taur

 

Luna Nouă care se formează, astăzi, în zodia Gemeni, pe sectorul banilor pe care îi obții de la serviciu sau din alte activități profesionale, aduce noi începuturi privind contractele de muncă, veniturile, administrarea finanțelor. Posibil să renegociezi un contract de muncă sau să schimbi termenii unui parteneriat, dat fiind că și Mercur este retrograd.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna nouă din zodia Gemeni, care se formează în casa identității tale și anunță noi etape de viață. Este momentul tău de afirmare din an, în care-ți poți seta obiective, începe lucruri importante pentru tine.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Gemeni, care se formează în casa subconștientului, izolării, lucrurilor ascunse, trecutului, meditației și introspecției. Ești invitată la un bilanț, la o evaluare și analizarea planurilor personale. Îți vei redirecționa energia spre interior, pentru a putea să lansezi un proiect sau un plan de viață luna viitoare.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Gemeni, care activează și aduce noi începuturi în planul relațiilor de prietenie, a vieții sociale, a grupurilor de apartenență, proiectelor și planurilor pe termen lung.

 

Fecioară

 

Sectorul asociat carierei și sferei profesionale, dar și imaginii și statutului profesional este activat, odată cu Luna Nouă din zodia Gemeni, care se formează astăzi și deschide noi etape. Pentru că Mercur, guvernatorul tău, dar și al carierei, este încă în mișcare retrogradă, înainte să iei niște decizii de natură profesională, mai porți niște dialoguri cu șefii.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Gemeni, care se formează și aduce noi începuturi în sectorul asociat principiilor și sistemului de valori, credințelor, studiilor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor cunoașterii, educației superioare, relației cu străinătatea și cu instituțiile publice. Pentru că Mercur este retrograd, s-ar putea să reiei niște dialoguri privind aceste domenii, să revii asupra unor decizii și să-ți faci planuri pentru direcția profesională.

 

Scorpion


Sectorul asociat intereselor financiare, a creditelor, datoriilor, impozitelor, transformărilor profunde, dar și intimității și încrederii reciproce, este activat astăzi, odată cu Luna Nouă din zodia Gemeni, care deschide noi etape în aceste domenii.

 

Săgetător

 

Sectorul relațiilor, căsătoriei, asocierilor, parteneriatelor profesionale este activat, astăzi, odată cu formarea Lunii Noi din zodia Gemeni, care activează aceste domenii și invită la noi etape. Este importantă comunicarea cu partenerul, dar și cu partenerii de afaceri, iar Mercur retrograd ar putea să aducă în actualitate niște nemulțumiri, pentru a fi rezolvate și a intra totul pe un făgaș normal.

 

Capricorn

 

Sectorul muncii și activităților curente de la serviciu, dar și starea de sănătate, este activat odată cu formarea Lunii Noi din zodia Gemeni, de astăzi, care-ți deschide noi etape în relațiile de muncă, activitățile profesionale, dar și privind adoptarea unui stil de viață sănătos.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Gemeni, care se formează în sectorul iubirii, aventurilor romantice, distracției, vacanțelor, copiilor, creativități și valorificării unui talent. Așadar, se deschid noi etape în aceste domenii și ești invitată să rezolvi acele chestiuni care au rămas nerezolvate, pentru a putea pune alte baze.

 

Pești


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Gemeni, care se formează în sectorul vieții de familie, locuinței, părinților, bazelor emoționale și patrimoniului. Așadar, se deschid noi etape de viață și ești invitată să abordezi pozitiv toate schimbările, care vor avea loc în următoarele două săptămâni.

 

 

related posts

Modifică setările cookies