Horoscop zilnic 30 martie 2019: Săgetătorii au parte de o zi incitantă, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 30 martie 2019.


Berbec

Ai parte, în această zi, de o situație diferită, să-i spunem picantă, dar nimic care să îți pună probleme cu adevărat. Este posibil să-ți găsești timp pentru a te dedica hobby-ului favorit. De asemenea, se întrevede o călătorie în afara orașului, de ce nu, peste hotare.

Taur

Este recomandat că, în această zi, să-ți ții cheltuielile sub control. Este foarte probabil să ai parte de tot felul de tentații care să-ți înghită și ultimul bănuț. Spre seară, ești invitată la o petrecere, în oraș, printre mulți cunoscuți. 

Gemeni

Este o zi perfectă pentru întâlniri senzaționale și cunoștințe noi. Dacă ești în căutarea iubirii nu trebuie să refuzi invitațiile la evenimente sau petreceri. Este foarte posibil să cunoști pe cineva alături de care să ai un viitor. 

Rac

Se poate ca astăzi, fără să vrei, să-ți enervezi prietenii sau rudele. Este important să menții o stare de spirit pozitivă până seara târziu. Vei avea parte de o experiență romantică, fie ea o plimbare prin parc, fie o cină la lumina lumânării.

Leu

Astăzi, este recomandat să-ți controlezi dieta. Este posibil să mănânci ceva care să nu-ți priască sau este expirat. Restul zilei, poți să te relaxezi, să uiți pentru moment de problemele de la serviciu. Poți ajunge la un eveniment cultural. 

Fecioară

Este foarte posibil să ai șanse de câștig în dezbateri intelectuale. Dacă dorești, poți scăpa de rutină cu ajutorul experimentele creative. Dacă plănuiești să faci reparații în casă, pregătește-te să cheltuiești o sumă importantă de bani. 

Balanță

Nu este o zi tocmai fericită, s-ar putea să nu fi capabilă să-i impresionezi pe oamenii importanți din viața ta. O altă cauză de îngrijorare ar fi lipsa banilor, pe care o simți foarte acută.

Scorpion

Te simți tentată să îți schimbi garderoba, să faci unele cheltuieli nesăbuite. Restul zilei îl poți petrece în compania rudelor apropiate sau a prietenilor. Se întrevede și o vizită peste hotare în viitorul apropiat.

Săgetător

O zi plină de incidente amuzante pentru tine. Dacă dorești, poți participa la petrecerea la care ai fost invitată, iar spre seară ar trebui să-ți amintești promisiunea pentru o rudă mai în vârstă.

Capricorn

Este posibil să-ți faci prieteni noi, cunoștințe cu multă influență. Voi fi profund impresionați de umorul și carisma ta. Aceasta zi este perfectă pentru iubire. Dacă ești căsătorită, trebuie să îți controlezi sentimentul de gelozie. 

Vărsător

O zi bună pentru vizite, pentru întâlniri de afaceri. Poți întâmpina situații care să îți provoace frustrare: mici scandaluri în familie, activități plictisitoare. Trebuie să înveți să-ți asculți intuiția pentru a ieși cu bine la liman. 

Pești

Te vei alege cu amintiri plăcute în urma acestei zile. Vei avea parte de o întâlnire memorabilă sau de o excursie neașteptată.  Trebuie să eviți mâncărurile picante, exotice sau alcoolul. Ești pe punctul de a începe o nouă relația romantică. 

related posts

Modifică setările cookies