Horoscop zilnic 30 martie 2021. Balanțele trebuie să facă investigații medicale, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 30 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Traversezi o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar și ai reușit, într-un timp destul de scurt, să-ți consolidezi situația financiară și astăzi ești pe cale să mai faci rost de o colaborare sau măcar negociezi un contract. Posibil să demarezi și o acțiune notarială pentru a împărți niște bunuri.

 

Taur

 

Evită dialogurile în contradictoriu cu partenerul sau cu cei cu care interacționezi, pentru că nu vor duce la o situație plăcută! Posibil, niște informații care-ți parvin de la serviciu să te binedispună, mai ales dacă este vorba de plecarea într-o delegație. Vrei cu orice preț să evadezi din oraș.

 

Gemeni

 

S-ar putea, astăzi, să ai vești de la foști colegi sau de la persoane de la locul de muncă, care te caută să-ți facă o invitație. La serviciu, ai parte de o zi destul de aglomerată, cu provocări la tot pasul. Norocul tău este că reușești, cu ajutorul unei colege să depășești o situație critică și să respecți un termen limită.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă sentimente profunde, poate chiar gelozie sau posesivitate în relația cu partenerul de cuplu, care nu va fi prea încântat de atitudinea și abordarea ta. În ce privesc principiile de viață, simți că este o luptă între nou și vechi, ți-ar dori să fii mai deschisă și să lași în urmă trecutul, însă ești prea legată și încă nu ai puterea să rupi.

 

Leu

 

Astăzi, este posibil să-ți iei un liber pentru că ai de rezolvat niște chestiuni gospodărești sau lucrezi de acasă pentru a le rezolva pe toate. Vei primi vești de la șefi care-ți vor destabiliza programul pentru următoarea perioadă. În sfera sentimentală, îi pregătești o surpriză partenerului.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi este favorabil comunicării, întâlnirilor și deplasărilor în scop administrativ. Ai atâtea de rezolvat încât nu știi dacă vei reuși să le duci pe toate la bun sfarșit. În partea a doua a zilei, inițiezi un dialog în care îi faci o propunere partenerului de cuplu, legat de petrecerea câtorva zile în afara localității.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize de natură financiară. În planul sentimental stai bine, relația cu partenerul s-a îmbunătățit și petreceți mai mult timp împreună. În ce privește starea de sănătate, dacă te simți obosită, poate ar trebui să începi niște investigații medicale.

 

Scorpion

 

Cu Luna în semnul nașterii tale, vei avea un nivel ridicat de energie și o stare de spirit bună pentru a-ți îndeplini obiectivele pe ziua de astăzi. Atitudinea ta pozitivă te va salva din multe situații limită. La serviciu, te faci remarcată și dai dovadă de flexibilitate în proiectele pe care le ai în derulare.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi nu-ți aduce o stare tocmai bună, poate și din cauza faptului că Luna îți traversează sectorul subconștientului și izolării și toată energia o redirecționezi spre interior. Ai niște nemulțumiri legate de bani, datorii pe care încă nu le poți achita și acest lucru te frământă.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți activează sectorul asociat prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, viața socială și proiectele de viitor. Așadar, s-ar putea să primești niște sfaturi utile de la o persoană, care te ajută să pui pe roate un proiect. Pentru că în planul amoros au avut loc evenimente surpriză,  ceri niște sfaturi unui prieten apropiat.

 

Vărsător

 

În planul profesional ești pe o curbă ascendentă, pentru că demonstrezi zi de zi capacitatea ta de a rezolva o serie de probleme și de a face față provocărilor. În partea a doua a zilei, poți face niște cheltuieli neprevăzute.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să fii nevoită să faci niște deplasări neașteptate pentru că nu poți rezolva niște chestiuni birocratice în sistemul online. Totodată, încasezi salariul mai repede sau ai parte de o sumă de bani dintr-o colaborare sau faci un comision unei persoane.

 

Medic obstetrician-ginecolog, locație cabinet ecograf maternitatea Regina Maria Băneasa

related posts

Modifică setările cookies