Horoscop zilnic 30 martie 2022. Săgetătorii au parte de o zi plină de succese și oportunități, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 30 martie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Chiar dacă Luna îți traversează, astăzi, sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare și trecutului și pe tot parcursul zilei vei fi acaparată de gânduri, se anunță o zi dinamică, pentru că ai forța interioară să depășești momentele care te pot face să stai retrasă. Spre finalul zilei ai parte de conștientizări importante, în urma unui proces de introspecție.

 

Taur

 

Un proiect la care lucrezi, s-ar putea să înregistreze, astăzi, un succes. Îți placi planuri de viitor și te bucuri de popularitate în grupul tău de prieteni. În partea a doua a zilei, discuți cu cineva apropiat despre investițiile pe care vrei să le faci în perioada următoare.

 

Gemeni

 

Astăzi, se anunță o zi plină în sectorul profesional și există riscul să te implici în mai multe proiecte decât poți duce. Dialogul cu partenerul de cuplu te ajută să te organizezi mai bine și să nu te încarci cu prea multe responsabilități, pe care nu ai putea să le onorezi.

 

Rac

 

Se anunță o zi cu planuri de călătorie, dar și cu pregătirea unui proiect important, un schimb de experiență. Ai de învățat multe lucruri și cineva din anturajul tău s-ar putea să te ajute într-o chestiune în care te-ai blocat.

 

Leu

 

Investițiile și interesele materiale sunt subiectul zilei de astăzi, dar și valorificarea unor pasiuni de pe urma cărora ai putea să căștigi mai mulți bani. Pe seară, decizi, împreună cu partenerul de cuplu sau familia, să plecați într-un sejur împreună.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi aduce evenimente, care vizează relațiile și parteneriatele de afaceri. Ești pe aceeași lungime de undă cu interlocutorii tăi și primești ajutor și protecție de acolo de unde te aștepți mai puțin. Pe seară, ai o discuție serioasă cu partenerul de cuplu, legată de planurile voastre de familie.

 

Balanță

 

Astăzi este o zi bună pentru a te ocupa de sarcinile, care te solicită cel mai mult, pentru că vei avea ajutor din partea colegilor. Ai un randament ridicat intelectual și energie să pui pe roate un proiect, dar și șansa să primești niște aprobări de la șefi, pe care le aștepți de mai mult timp.

 

Scorpion

 

Se anunță o zi favorabilă întâlnirilor romantice și exprimării sentimentelor, afecțiunii. Ai multă inspirație și intuiție într-un proiect de creație și seara o petreci în compania partenerului, dacă faci parte dintr-un cuplu sau a prietenilor, dacă ești singură. Se anunță multă distracție și voie bună.


Săgetător

 

Conjuncția Lunii cu Jupiter, guvernatorul tău și marele benefic, de astăzi, ar putea să-ți aducă numai succese și oportunități. Așadar, profită de ziua de astăzi și rezolvă chestiunile profesionale, gospodărești sau de familie mai dificile, pentru că vei avea sorți de izbândă! Ai toate șansele să fii pe aceeași lungime de undă cu familia și partenerii de afaceri.

 

Capricorn

 

Conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic, se formează la tine pe casa comunicării, așa că te bucuri de susținerea astrelor în tot ce ține de comunicare, acumulare sau transmitere de informații, negocieri, dar și-n deplasări toate vor merge strună.

 

Vărsător

 

Se anunță o zi cu șanse mari financiare, încasarea unor bani mai mulți, dar și cheltuieli pe măsură. Așadar, nu ar trebui să exagerezi cu cumpărăturile! Mai bine, sumele venite în plus redirecționează-le într-un cont de economii.


Pești

 

Se anunță o zi în care te faci plăcută, ai mult farmec și încredere în tine, în forțele tale, ești optimistă vis-à-vis de proiectele tale și obții foarte ușor ce ți-ai propus. Pe de altă parte, s-ar putea să treci de la o stare la alta, trăirile și emoțiile să fie puternice, așa că este recomandat să fii ocupată toată ziua, pentru a trece peste momentele în care vei avea impresia că se năruie totul.

 

 

related posts

Modifică setările cookies