Horoscop zilnic 30 noiembrie 2020. Balanțele suferă un eveniment cu impact emoțional, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 30 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Gemeni, care-ți activează sectorul comunicării, al schimbului de opinii, axa cunoașterii, relația cu rudele, în special cu frații. Fiind însoțit de o Eclipsă de Lună, nu sunt excluse schimbări și evenimente cu impact emoțional, surprize și răsturnări de situație în familie.

 

Taur

 

Axa financiară, în special banii pe care îi câștigi din muncă sau din activități extraprofesionale stau sub semnul surprizelor și al evenimentelor neașteptate, deoarece astăzi se formează Luna Plină din zodia Gemeni, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Evită să faci speculații, pentru că pot să apară riscuri financiare!

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din Gemeni, din semnul nașterii tale, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în planul relațional, mai ales că fenomenul astral poate aduce conștientizări și rezolvări pe termen lung. Și în planul profesional și al sănătății poți să realizezi că trebuie să faci o schimbare și adoptarea unui stil de viață sănătos.

 

Rac

 

Posibil Luna Plină de astăzi, care este însoțită de o Eclipsă de Lună în zodia Gemeni, în sectorul din harta astrală asociat subconștientului, trecutului, frământărilor interioare și al introspecției, să-ți aducă dispoziție către meditație și izolare. Totodată, posibil să apară tensiuni interioare și să încerci să analizezi, să înțelegi unele frământări, ca la final, să le poți elimina din viața ta.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Gemeni, care poate aduce rezolvări/ probleme într-un proiect sau încheierea unei relații de prietenie. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație. Totodată, poți avea o revelație și să găsești soluția la o problemă de familie.

 

Fecioară

 

Luna Plină din zodia Gemeni de astăzi este însoțită de o Eclipsă de Lună, care îți va dinamiza sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale, a imaginii și statutului personal, așa că ești invitată să te faci remarcată, să te promovezi și să-ți demonstrezi experiența și abilitățile profesionale. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în planul profesional.

 

Balanță

Luna Plină de astăzi, din zodia Gemeni, este însoțită de o Eclipsă de Lună, care îți va dinamiza sectorul asociat străinătății, studiilor, planurilor personale de viață, înțelepciunea, filosofia, spiritualitatea și sistemul de valori personale. Fenomenul astral poate aduce evenimente neașteptate, surprize, răsturnări de situație în conștiința, filosofia și principiile după care te ghidezi, în urma unor evenimente cu impact emoțional.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Gemeni, care îți activează sectorul transformărilor profunde, al intimității, încrederii reciproce, dar și planul financiar. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral îți poate aduce evenimente neașteptate de natură financiară, dar și transformări la nivel interior.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Gemeni, care îți activează sectorul relațiilor, al mariajului, al parteneriatelor de afaceri, unde pot să apară surprize și răsturnări de situație, pentru că fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Lună. Dacă ceva nu funcționează în cuplu sau în afaceri, posibil să se încheie o etapă.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Gemeni, care îți activează sectorul muncii și al sănătății. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, iar Luna guvernează sectorul relațiilor, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în relațiile cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii și cu cei cu care desfășoară activități. În sectorul profesional poți finaliza unui proiect, iar în sfera sănătății să iei decizia de a adopta un regim de viață sănătos.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Gemeni, care se formează în sectorul asociat iubirii, copiilor, creativității, vocației. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în sfera sentimentală. Poți încheia brusc o poveste de iubire sau dacă ești singură poți întâlni neașteptat pe cineva cu care să începi o relație.

 

Pești

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Gemeni, care se formează în sectorul asociat căminului, relației cu părinții și vieții de familie, în general. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în familie sau care privesc locuința/patrimoniul. 

related posts

Modifică setările cookies