Horoscop zilnic 30 noiembrie 2021. Racii trebuie să fie deschiși, pentru că au noroc în dragoste, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 30 noiembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul relațiilor și parteneriatelor de afaceri și s-ar putea, în urma unor dialoguri, să-ți dai seama de anumite lucruri, să le clarifici și-n planul personal și-n cel profesional. Ajung informații la tine, care să-ți pot schimba planurile pe termen lung, aspecte pe care le-ai trecut cu vederea.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi aduce o zi bună în planul profesional. Chiar dacă ești plecată într-o scurtă vacanță, primești vești sau email-uri de la persoane care-ți propun o afacere, o activitate extraprofesională sau un proiect de anvergură. Totul este să analizezi ce presupune oferta și să nu te încarci cu ceva ce nu poți duce.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce tranzitul Lunii prin casa iubirii și romantismului, așa că recomandarea astrelor este să te ocupi de perechea de viață, să creezi o atmosferă de relaxare. Aveți foarte multe în comun și ați putea să petreceți mai mult timp pentru pasiunile voastre. Dacă ești singură, s-ar putea să-ți dai seama ce persoană ți se potrivește dintre cele cunoscute de curând.

 

Rac

 

Astăzi, acorzi mai multă atenție familiei și plănuiești să plecați în vacanță. În relația de cuplu este armonie și te simți mulțumită. Dacă ești singură, vei avea noroc în dragoste, așa că fii deschisă! La serviciu, relațiile cu colegii se îmbunătățesc. 

 

Leu

 

Se anunță o zi activă în planul comunicării. Încearcă să fii mai apropiată de cei dragi, care deși nu spun asta, au mare nevoie de tine. La serviciu este posibil să intri în mici conflicte cu șefii din cauza unor greșeli pe care le-au facut unii dintre colegi și pe care nu le recunosc.

 

Fecioară

 

Astăzi, ai parte de o zi favorabilă în planul financiar. Reușești să realizezi mai multe lucruri într-un interval de timp scurt, dar numai dacă ești dispusă să investești un efort mai mare. În planul sentimental apar și momente mai puțin plăcute, iar astrele te pun la încercare.

 

Balanță

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul nașterii și vei avea o zi liniștită și relaxantă. Chiar dacă anumite treburi gospodărești au rămas neterminate, decizi că nu este necesar să le duci la bun sfârșit. Relația cu partenerul este din ce în ce mai bună și aveți planuri serioase de viitor.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să apară niște cheltuieli neprevăzute, să participi la un cadou al unor colegi sau prieteni care-și serbează ziua de naștere sau onomastica. Ziua se termină cu o petrecere surpriză, cu întâlniri și dialoguri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut/întâlnit de mult.

 

Săgetător

 

Cooperezi foarte bine, astăzi, în echipă și pui la cale planuri și strategii pe termen lung. Totodată, încerci să rezolvi niște lucruri care te nemulțumesc la serviciu sau în fluxul de sarcini. Acestea te blochează uneori și nu te lasă să avansezi sau să-ți faci treaba cum trebuie.

 

Capricorn

 

Dacă lucrezi, astăzi, ai unele dialoguri importante cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie pentru a rezolva niște chestiuni profesionale. Nu-ți place când lucrurile nu sunt clare și vrei să existe protocoale și o organizare, pentru că altfel nu poți funcționa.

 

Vărsător

 

Planurile tale personale prind, astăzi, contur, grație și faptului că unele probleme de comunicare cu partenerul sau cu cei cu care lucrezi, încep să dispară și reușești să te faci mai bine înțeleasă. În ciuda unor informații surpriză care-ți parvin, te afli pe drumul care-ți poate aduce un succes profesional.

 

Pești

 

S-ar putea să afli, astăzi, unele lucruri ascunse de către partenerul tău, legate de situația financiară sau poate de banii din conturile deținute în comun. Afli, cu surprindere,  că acesta a împrumutat o sumă de bani unuia dintre prieteni, fără să te consulte și pe tine. Nu știi cum să reacționezi, însă partenerul îți explică ce anume s-a întâmplat și reușiți să aplanați un conflict mai mare.

Share în bucate cu chef Alex Petricean: Păsat cu ghiudem

related posts

Modifică setările cookies