Horoscop zilnic 30 noiembrie 2022. Săgetătorii încercă să cucerească pe cineva cunoscut de curând, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 30 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să apară cineva din trecut sau dacă ai reluat legătura cu cineva din trecut, să aveți niște discuții și să clarificați situația, relația pe care doriți să o continuați și cum ar trebui să se desfășoare aceasta. Posibil să discuți și de o separare de partener, dacă te afli într-o relație toxică.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să ai niște dialoguri cu șefii, să găsiți niște soluții la unele proiecte pe care le aveți în desfășurare. Sextilul, aspect armonios, între Mercur, planeta comunicării și Saturn, planeta responsabilității, oferă o abordare practică și rezolvarea problemelor de zi cu zi.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi, în care Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Saturn, planeta guvernatoare a intereselor financiare, creditelor și a banilor proveniți din alte surse decât salariile, îți aduce o abordare practică în tot ce întreprinzi împreună cu partenerul de cuplu. De asemenea, posibil să reiei relația cu cineva din străinătate.

 

Rac

 

Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa muncii, formează astăzi un aspect armonios cu Saturn, din casa avantajelor financiare, iar Luna, guvernatoarea ta, formează același aspect armonios cu sectorul proiectelor pe termen lung. Acest lucru înseamnă că un proiect la care lucrezi de desfășoară conform planului și încep să apară rezultate, pentru că știi să comunici și să prezinți ideile tale celor cu care lucrezi sau colaboratorilor.

 

Leu

 

Astăzi, te preocupă situația financiară și cum să faci să administrezi mai bine banii pe care îi deții. S-ar putea să intre în conturile tale bani și din alte surse de venit. Posibil să vrei să achiziționezi un sejur și te sfătuiești cu prietenii unde ați mai vrea să mergeți în vacanță. Partenerul te susține.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi sectorul relațiilor și formează un aspect armonios cu Uranus din casa principiilor, semn că ești deschisă propunerilor care vin spre tine, iar în cuplu rezonezi cu partenerul, aveți aceleași obiective și viziuni. De asemenea, contextul astral îți susține activitățile profesionale și te afli față în față cu o propunere din partea șefilor.

 

Balanță

 

Luna îți traversează astăzi casa muncii și formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibililul, așa că ai putea să te aștepți la evenimente neprevăzute și la schimbări bruște de plan. În planul sentimental, Mercur, planeta comunicării, formează un alt aspect armonios cu Saturn, din casa iubirii, semn că ai putea discuta subiecte importante în cuplu.

 

Scorpion

 

Sextilul care se formează astăzi între Mercur, planeta comunicării și negocierilor, în tranzit prin casa banilor, și Saturn din casa vieții de familie, ar putea să te îndemne să faci niște investiții în casă, liste pentru cumpărăturile de Crăciun și să cooperezi foarte bine cu familia în treburile gospodărești.

 

Săgetător

 

Astăzi, se anunță o zi favorabilă negocierilor și comunicării, ședințelor și întâlnirilor de afaceri sau de ce nu, de natură sentimentală. Ești plină de farmec și impresionezi prin cunoștințe și experiență în planul profesional, iar în planul relațional flirtezi și încerci să cucerești pe cineva cunoscut de curând.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează, astăzi, casa comunicării și deplasărilor, ai un randament intelectual ridicat și acumulezi ușor informație. Saturn, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării și este posibil să ai unele revelații sau conștientizări, iar gândirea clară și sistematică să te ajute în rezolvarea activităților pe care ți le-ai propus.

 

Vărsător

 

Saturn, guvernatorul tău, formează astăzi un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării, din casa proiectelor de viitor, relațiilor de prietenie și vieții sociale. Posibil să-ți faci niște planuri pentru următoarele luni, legate de unde destinația următoarelor vacanțe/ acitivități de relaxare sau în ce proiecte/campanii te vei implica.


Pești

 

Astăzi Luna îți traversează casa personalității și formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că te poți aștepta la evenimente neprevăzute, informații și vești surpriză. Pe de altă parte, Saturn formează un alt aspect armonios cu Mercur în tranzit prin casa carierei. Vești bune vin din sfera profesională, din partea șefilor, care te felicită pentru o realizare.

 

related posts

Modifică setările cookies