Horoscop zilnic 30 octombrie 2019. Berbecii se confruntă cu un eșec, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 30 octombrie 2019.


BERBEC

Trebuie să te confrunți cu un eșec, dar nu îți face griji. Eșecurile sunt parte din viață, o lecție pe care o înveți pentru a-ți atinge telul. Tot ce contează este să nu te stresezi prea mult asupra acest fapt și să revii în forță asupra proiectelor cu o lecție nouă învățată.

TAUR

Dacă ceva nu merge în relația ta curentă, poate ar trebui să te întrebi de ce. O problemă de comunicare ar putea rezolva multe pentru viitor, dar dacă nici discuțiile nu va ajută să scapăți de tensiune, o excursie relaxantă cu siguranță v-ar aduce mai aproape.

GEMENI

Te simți plictisită? Dacă lucrurile intră într-o rutină de care simți că nu mai poți scăpa, fă o schimbare în programul tău. Organizează-ți timpul altfel și fă lucrurile într-un mod diferit de cum ești tu obișnuită. 

RAC

Oboseala s-a acumulat și începe să te afecteze și fizic. Nu te forța prea mult dacă plănuiești să mergi la sală. Ascultă-ți corpul și oferă-i acestă o pauză. Ia-o ușor și fă câteva exerciții mai simple. Vei avea timp de cardio în altă zi.

LEU

Ceva ieșit din comun ți se va întâmplă! Monotonia această zilnică va trece și te vei apuca de niște proiecte care îți vor aduce multe beneficii. Profită de această ocazie și arătă-le cât de ambițioasă și hotărâtă ești.

FECIOARA

E o zi bună să îți setezi niște țeluri noi! Fă-ți o listă cu lucrurile pe care ți le dorești și ce trebuie să faci pentru a le avea și ai să vezi cum se schimbă situația.

BALANTA

Fă-ți timp pentru o prietenă bună azi, mai ales dacă simți că ea ar avea nevoie de companie. Ți-ar prinde bine să vorbești cu cineva apropiat și să îi fii alături și ei în acest timp. Vă puteți ajuta reciproc cu orice problemă vă înfruntați.

SCORPION

Nu e nicio rușine dacă zilele acestea trebuie să o iei mai moale. Nu te forța mental sau fizic pentru că nu faci decât să înrăutățești situația. O soluție ar fi să îți organizezi timpul în așa fel încât să te poti relaxa. Fă ceva ce îți place, lasă-ți grijile deoparte și energia îți va reveni.

SAGETATOR

Puțină terapie prin muzică ți-ar prinde bine pentru a te relaxa! Firea ta aventuroasă și puternică are nevoie de niște momente mai lente. E dovedit științific că muzica scade nivelul de stres și te ajută să te relaxezi.

CAPRICORN

Te simți distrasă? Prea multe lucruri îți atrag atenția și nu te poți concentra asupra unui singur proiect. Poate ar trebui să îți iei o pauză mai lungă, să te relaxezi puțin. După aceea, poți să te întorci la responsabilitățile tale fiind sigură că vei putea privi lucrurile dintr-un alt unghi.

VARSATOR

Dacă simți că încerci același lucru fără niciun rezultat, îndepărtează-te de la birou. Ieși puțin afară, plimbă-te, distrage-ți atenția de la proiect. Când te vei întoarce, vei vedea ce îți lipsea din proiectul tău până acum.

PESTI

Nu lăsa mândria să strice o prietenie veche. Ascultă-ți prietenul sau prietena și comunică. Discuția sigur va aduce la iveală adevăratele motive pentru care acest conflict a apărut și așa veți putea rezolva situația. 

Vezi și: Rețetă șuncă cu căpșuni

related posts

Modifică setările cookies