Horoscop zilnic 30 octombrie 2021. Racii sunt dornici de flirt și cuceriri, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 30 octombrie 2021.

Tag-uri:

Berbec

 

Începând de astăzi, Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul asociat resurselor deținute la comun cu partenerul, moștenirilor, creditelor, taxelor, banilor pe care îi poți obține sau oferi spre împrumut. Vei fi interesată să-ți faci ordine în situația financiară și să obții niște avantaje materiale în următoarea perioadă.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor și asocierilor și-ți va aduce curajul să acționezi într-o relație/parteneriat, să investești mai mult timp, mai ales dacă ești singură. Totodată, mare atenție la tendința de a-ți proiecta anumite nemulțumiri pe partener!

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze sectorul asociat muncii, activităților profesionale, activităților gospodărești și sănătății. Așadar, te preocupă serviciul și rezolvarea unor chestiuni, care nu și-au găsit rezolvarea în ultima perioadă. Din punct de vedere al sănătății, posibil să începi niște investigații medicale sau un tratament.

 

Rac

 

Sectorul sentimental, asociat iubirii, fericirii, aventurii, romantismului, copiilor, creativității, relaxării și valorificării unui talent, este dinamizat începând de astăzi, de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Scorpion. Așadar, vei avea energie, dispoziție de a flirta și face cuceriri, investești mai mult în timpul petrecut cu partenerul de cuplu, cu copiii și te gândești cum să-ți valorifici un talent.

 

Leu

 

Sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului, relației cu familia, părinților, este activat, începând de astăzi, odată cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Scorpion. Așadar, urmează o perioadă în care trebuie să pui ordine într-o situație în familie sau care are legătură cu casa, rezolvarea unor acte din punct de vedere administrativ. Atenție la faptul că este posibil să intri mult mai ușor în conflicte!

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, dezbaterilor, acumulării de cunoștințe, deplasările și relațiile cu frații. Așadar, urmează o perioadă dinamică pentru studiul personal, pentru acumularea unor informații într-un domeniul de interes pentru tine, dar și în relațiile cu ceilalți. Este recomandată prudență atunci când abordezi diverse subiecte, pentru că este posibil să se simtă o agresivitate verbală din partea ta.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități, extraprofesionale. Așadar, urmează o perioadă dinamică și ești determinată să-ți suplimentezi veniturile, să renegociezi contractele.


Scorpion

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Scorpion, în casa personalității. Așadar, urmează o perioadă dinamică, ai energie, elanul necesar, curaj și inițiative să demarezi proiecte personale sau profesionale. Totodată, se dinamizează și axa relațiilor și parteneriatelor, așa că unele dintre acțiunile tale vor avea efect și în acest plan. Recomandarea astrelor este să abordezi constructiv energia lui Marte și să nu te lași tentată să intri în conflicte sau dispute.

 

Săgetător


Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze sectorul asociat casei izolării, subconștientului, frământărilor interioare, trecutului, meditației, introspecției și sănătății. Posibil să urmeze o perioadă cu energie mai scăzută, cu unele probleme de sănătate sau afecțiuni care necesită rezolvare, dar și cu planuri și strategii pe termen lung, pe care ar trebui să le pregătești în secret, cu lansare atunci când Marte va ajunge în zodia ta, din a doua jumătate a lunii decembrie.

 

Capricorn

 

Contextul astral al zilei de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Scorpion, în sectorul asociat planurilor pe termen lung, proiectelor de viitor, prietenilor și grupurilor din care faci parte. Așadar, planeta acțiunii, va dinamiza demararea unor proiecte și activitățile de grup. Atenție la faptul că este posibil să intri ușor într-o dispută sau conflict atunci când îți dorești ceva!

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Scorpion, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, urmează o perioadă activă în sfera profesională, în care te vei face remarcată.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii și a sferei financiare, ajunge în zodia Scorpion, respectiv în sectorul asociat călătoriilor, schimburilor de experiență, perfecționării profesionale și filosofiei de viață. Așadar, urmează o perioadă activă în aceste domenii și ești interesată să te perfecționezi într-un domeniu, să obții un atestat, pentru a putea câștiga mai mulți bani.

Vezi și VIDEO: 

 

related posts

Modifică setările cookies