Horoscop zilnic 30 octombrie 2022. Peștii își redirecționează energia spre viața de familie, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 30 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 12 ianuarie 2023, Marte, guvernatorul tău, va retrograda prin zodia Gemeni, în sectorul comunicării, gândirii, dezbaterilor, informațiilor, învățării, acumulării de cunoștințe, deplasărilor și relațiilor cu rudele. Este posibil să apară probleme de comunicare, decizii luate sub impulsul momentului, pe care le vei revizui anul următor. Marte se întoarce din drumul lui să rezolve anumite chestiuni, care au legătură cu domeniile enumerate. 

 

Taur

 

Începând de astăzi și până pe 12 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, retrogradează prin zodia Gemeni, respectiv prin sectorul finanțelor, a banilor pe care îi câștigi din muncă. Urmează o perioadă în care va fi nevoie să găsești metode noi de suplimentare a veniturilor, dar trebuie să știi să te pui în valoare. De asemenea, va fi nevoie să-ți schimbi obiceiurile financiare și să nu mai cheltui sub impulsul stărilor de moment.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, retrogradează prin casa personalității tale. Până pe 12 ianuarie urmează o perioadă în care este nevoie să-ți redirecționezi energia spre interior, să cauți să te reechilibrezi, să rezolvi acele probleme pe care nu ai reușit să le duci la capăt o perioadă mai mare de timp, din motive independente de tine.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, retrogradează prin zodia Gemeni, respectiv prin casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Pentru că Marte este guvernatorul casei carierei este posibil ca până pe 12 ianuarie să-ți faci un bilanț profesional. De asemenea, recomandarea este să începi o reevaluare a modului de acțiune în raport cu cei cu care intri în contact și să-ți pregătești un plan de relansare personală.

 

Leu

 

Începând de astăzi și până pe 12 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, retrogradează prin zodia Gemeni, în sectorul vieții sociale, prietenilor, planurilor și proiectelor de viitor. Așadar, este o perioadă în care va fi nevoie să-ți revizuiești modul în care acționezi sau interacționezi cu cei cu care lucrezi sau cu prietenii. Atenție la disputele sau conflictele care pot să apară din senin, dacă te lași condusă de orgoliu!

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, retrogradează prin zodia Gemeni, respectiv prin casa carirei și aspirațiilor profesionale și până în 12 ianuarie urmează o perioadă în care ești invitată să-ți redirecționezi energia spre interior pentru a găsi soluții la o chestiune de natură profesională. Posibil la finalul perioadei să știi spre ce direcție te îndrepți și să iei o decizie în acest sens.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 12 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, retrogradează prin zodia Gemeni, în sectorul înțelepciunii, filosofiei de viață, convingerilor, credințelor, călătoriilor, perfecționării profesionale și studiilor. Așadar, urmează o perioadă în care-ți vei reevalua pregătirea profesională și vei căuta să te implici în proiecte, în acord cu principiile și convingerile tale.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Marte, guvernatorul tău, își începe retrogradarea prin zodia Gemeni, prin casa intereselor financiare și a relațiilor intime. Până pe 12 ianuarie 2022 urmează o perioadă în care ești invitată să-ți reevaluezi modul în care acționeazi în planul financiar și-n relațiile apropiate.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 12 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, va traversa zodia Gemeni în mișcare retrogradă, prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Așadar, urmează o perioadă în care ești invitată să-ți reevaluezi modul în care acționezi în raport cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, să identifici ceea ce nu funcționează.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Marte planeta acțiunii, retrogradează prin zodia Gemeni, respectiv prin casa muncii și sănătății. Până pe 12 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care ești invitată să-ți reevaluezi proiectele profesionale, rutina zilnică și starea de sănătate.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Marte planeta acțiunii, retrogradează prin zodia Gemeni, respectiv prin casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, distracției, valorificării unui talent. Așadar, până pe 12 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care este nevoie să-ți reevaluezi modul în care-ți exprimi sentimentele și-ți folosești energia în sectorul iubirii sau în relațiile cu persoanele dragi.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Marte planeta acțiunii, retrogradează prin zodia Gemeni, respectiv prin casa vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului, relațiilor cu părinții. Până pe 12 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care ar trebui să-ți redirecționezi energia spre viața de familie și pe rezolvarea unor chestiuni administrative ale locuinței.

related posts

Modifică setările cookies