Horoscop zilnic 30 septembrie 2020. Berbecii primesc o veste copleșitoare de la serviciu, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 30 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Primești astăzi vești legate de schimbările care vor avea loc în conducerea firmei unde lucrezi. Totodată, ești anunțată că vei trece pe un alt post și vei avea parte de o mărire salarială și mai multe avantaje.

Taur

Axa sentimentală se dinamizează astăzi și configurația astrală este legată de reconsiderarea felului în care înțelegi iubirea și mai ales a felului în care o împărtășești. La serviciu, te confrunți cu ostilitate din partea unor colegi.

Gemeni

Contextul astral de astăzi anunță un moment bun pentru ambițiile tale profesionale. Se pare că vei traversa o perioadă dinamică, vei avea ocazia să începi un proiect nou, să pleci într-un schimb de experiență profesională sau să pui pe picioare o afacere personală.

Rac

Faptul că ai, astăzi, un tonus bun, se observă din modul în care interacționezi cu cei din jur, iar acest lucru ar putea să-ți aducă numeroase beneficii și realizări în planul personal cât și în planul profesional.

Leu

Posibil, astăzi, să realizezi profituri financiare de pe urma unor activități extraprofesionale/colaborări. Luna în zodia Pești în tandem cu Neptun, îți aduce intuiție când vine vorba despre investiții și speculații financiare. Totuși, în partea a doua a zilei, poți cheltui o sumă de bani pe o consultație/ investigație medicală.

Fecioară

Felul cum vei aborda, astăzi, chestiunile parteneriale, îți va aduce beneficii și în relația de cuplu și în relațiile cu cei cu care lucrezi. Dacă nu ai partener, în partea a doua a zilei, primești o invitație să ieși la o întâlnire.

Balanță

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru sarcinile de la locul de muncă. Încă de dimineață ai parte de ședințe în care pui la cale strategii pentru lunile viitoare. Surpriza vine în partea a doua a zilei, când lucrurile nu se mai precipită, ești lăsată să-ți faci treaba în liniște și vei avea un randament intelectual ridicat.

Scorpion

Contextul astral de astăzi este favorabil relațiilor de iubire, aventurii, flirtului, creativității și petrecerii timpului cu copiii. Totodată, îți poți valorifica un talent, ai parte de inspirație într-un proiect de creativitate sau te poți ocupa de o pasiune.

Săgetător

Familia, chestiunile gospodărești și căminul sunt astăzi prioritățile tale. Posibil să ceri niște sfaturi de la cineva din familie cu experiență, pentru a lua niște decizii de natură financiară. Totodată, poți investi o sumă de bani în amenajarea casei.

Capricorn

Contextul astral de astăzi anunță dialoguri plăcute cu colegii de serviciu și cu cei cu care desfășori activități profesionale. Posibil să faci și niște deplasări în interes personal. Totodată, este favorizată comunicarea, schimbul de idei, întâlnirile, ședințele și negocierea de contracte.

Vărsător

Ai scăpat de neplăcerile din sectorul financiar și acum stai bine cu banii, însă ești tentată, din nou, să cheltui peste buget. Ai grijă și găsește un echilibru între banii pe care îi câștigi și cei pe care îi cheltui! Ai în plan achiziționarea unui produs de valoare mai mare, iar recomandarea este să te documentezi bine înainte.

Pești 

Dacă ai traversat o perioadă în care ai avut parte de trăiri confuze în relația cu partenerul de cuplu, contextul astral de astăzi te ajută să lămurești o situație care privește viața voastră. Comunicarea cu partenerul este bună, sunteți pe aceeași lungime și în partea a doua a zilei achiziționezi un minisejur pentru a petrece câteva zile doar voi.

 

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies