Horoscop zilnic 30 septembrie 2021. Vărsătorii stau prost cu sănătatea și cu nervii, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 30 septembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce oportunitatea să pui pe picioare un proiect pe care l-ai tot amânat. Posibil să primești și o propunere de afacere și din partea cuiva din familie. Poate ar trebui să nu te grăbești să dai un răspuns imediat, să mai analizezi și de abia apoi să iei o decizie.

 

Taur

 

Deși ai parte de multă muncă la serviciu, te bucuri și de realizări în carieră și rezultatele se văd. Din punct de vedere financiar stai bine, lucrurile s-au mai așezat în relațiile cu colegii și ai ocazia să-ți consolidezi relațiile cu aceștia. 

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocipări pentru bani, pentru a semna un contract și a intra în posesia unor sume de bani, care se tot amână. Din punct de vedere profesional ești apreciată și nu mai ai gânduri de schimbare a jobului. În planul sentimental se consolidează relația cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte.

 

Rac

 

Se pare că ai trecut cu bine peste o situație sau un context profesional, care te-a afectat emoțional. Ai susținerea familiei din toate punctele de vedere, așa că poți să mergi mai departe. Din punct de vedere financiar stai bine și cineva din familie îți face cadou o sumă de bani.

 

Leu

 

Deși nu ești în cea mai bună formă a ta, contextul astral de astăzi te ajută să depășești o problemă la locul de muncă sau care are legătură cu starea de sănătatea a unui membru al familiei. Relația cu partenerul de cuplu este bună și pare, că de la o zi la alta, simți o conectare puternică cu acesta. Dacă au existat neînțelegeri, ați reușit să treceți cu bine peste ele.

 

Fecioară

 

Primești, astăzi, o propunere de colaborare pe termen scurt, din partea unui prieten, care te recomandă într-un proiect. Nici nu stai pe gânduri și răspunzi afirmativ, pentru că ești determinată să pui niște sume de bani deoparte. Dacă ești părinte, relația cu copiii devine din ce în ce mai solidă și petreceți mai mult timp împreună.

 

Balanță

 

Registrul astral de astăzi te îndeamnă să-ți consolidezi imaginea și statutul profesional. Relațiile cu șefii sunt bune și ești destul de mulțumită la locul de muncă, astfel încât renunți la gândurile de a mai schimba jobul. Perioada critică a trecut, așa că te poți bucura din nou de atmosferă plăcută la birou.

 

Scorpion

 

Faci multe planuri, dar decizi să stai încă în umbră, nu vrei să ieși în față, chiar dacă te simți bine atunci când ești apreciată și ți se aduc laude pentru munca depusă la serviciu sau într-un mediu academic. Ai o intuiție puternică în rezolvarea unor probleme în contexte profesionale. Și planul sentimental este bine aspectat, astăzi, așa că poate ar fi bine să inițiezi o ieșire cu prietenele. Dacă ești singură, nu se știe cine-ți iese în cale.

 

Săgetător

 

Dacă zilele trecute nu mai știai cum să ieși din niște încurcături financiare, află că astăzi lucrurile se așează și vin și banii pe care îi aștepți. Aspectele favorabile care leagă casa comunicării de sectorul relațiilor și proiectelor pe termen lung fac minuni și reușești să negociezi niște contracte importante. Același aspect are efect și-n planul relațiilor personale, unde simți că legătura dintre tine și partener devine tot mai puternică.

 

Capricorn

 

Profită de contextul astral care s-a format și de aspectele favorabile, care te pun în valoare la serviciu și în fața șefilor. Din punct de vedere financiar traversezi o perioadă bună încasării unor sume importante în conturile tale. Nu refuzi nicio colaborare, chiar dacă este pe termen scurt.

 

Vărsător

 

S-ar putea, contextul astral de astăzi să-ți aducă unele neplăceri la locul de muncă, să fii mai sensibilă la critici sau dacă ți se aduc reproșuri. Cu sănătatea nu stai prea bine, poate și pentru că vii după niște zile în care ai facut abuzuri alimentare sau ai petrecut cu prietenii, iar odihna a lipsit.

 

Pești

 

Chiar dacă ai de traversat o zi în care nu prea ești dispusă să comunici și ești cu energie scăzută, găsești puterea să treci peste orice obstacol care-ți apare în cale. Ai și susținerea partenerului și a familiei și recomandarea astrelor este să te odihnești mai mult, pentru a te putea reechilibra.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Vergine Santa Frida - Cel mai spectaculos travestit din România

related posts

Modifică setările cookies