Horoscop zilnic 30 septembrie 2022. Leii ar putea să-și găsească jumătatea în mediul academic, ce se întâmplă cu Racii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 30 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este o zi favorabilă să-ți faci ordine în proiecte, să-ți stabilizezi niște convingeri/credințe, să-ți clarifici o direcție profesională sau relațională. Lasă deoparte gândurile, care te fac să te îndoiești că deciziile pe care le-ai luat nu sunt bune și acționează!

 

Taur

 

Luna îți traversează sectorul financiar și este o zi favorabilă rezolvării unor situații ce țin de bani, bunuri materiale, moșteniri, plăți, credite, returnarea unei datorii. La serviciu ai susținerea unor colegi într-un proiect la care lucrezi de o perioadă mai mare de timp.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează casa relațiilor și formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, care se află în casa prietenilor. Așadar, ai ocazia să-ți consolidezi o relație de prietenie sau să faci un pas înainte spre o relație, care se poate transforma într-o poveste de iubire. Din punct de vedere profesional, ai energie și un randament ridicat să te implici într-un proiect nou.

 

Rac

 

Luna îți traversează casa muncii și rutinei zilnice, iar Jupiter, marele benefic, traversează casa carierei și relațiilor cu șefii, semn că nu este exclus să primești o ofertă de job. Pe de altă parte, ai curaj să-ți expui punctul de vedere, să discuți despre volumul de muncă sau despre ce te nemulțumește.

 

Leu

 

Cu Luna în tranzit prin sectorul sentimental și cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa studiilor, călătoriilor, perfecționării profesionale și principiilor de viață, poți discuta cu partenerul de cuplu, să te sfătuiești cu acesta legat de niște decizii pe care trebuie să le iei. Dacă ești singură, s-ar putea să-ți găsești jumătatea în mediul academic, la o conferință, un curs, într-o delegație, o călătorie sau la o instituție publică unde depui un dosar.

 

Fecioară

 

Cu Luna în tranzit prin casa familiei și căminului și cu Jupiter, marele benefic, plasat în casa intereselor financiare, este posibil să te preocupe rezolvarea unui context financiar, a administrării unor bunuri de patrimoniu, moșteniri. Poți obține o aprobare de la o instituție, să faci un drum la notar sau la o instituție financiară.

 

Balanță

 

Luna îți traversează, astăzi, casa comunicării și deplasărilor, iar Jupiter, marele benefic, tranzitează casa relațiilor. Așadar, ai toate șansele să legi un dialog cu o persoană cu care flirtezi, să începi o nouă relație cu o persoană cu care ai aceleași convingeri și principii. Dacă faci parte deja dintr-un cuplu, ai ocazia să clarificați niște chestiuni care, poate, v-au îndepărtat la un moment dat.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează casa financiară, așa că preocupările tale de astăzi sunt financiare, fie că încasezi bani sau faci cheltuieli. Cum Luna face un trigon cu Jupiter, guvernatorul casei banilor, în tranzit prin casa muncii, este posibil să discuți cu șefii despre o mărire salarială. Dacă trebuie să semnezi un contract, s-ar putea să primești o mărire salarială.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează astăzi zodia și formează un aspect armonios cu Jupiter din casa iubirii, aventurilor romantice, pasiunii, copiilor, relațiilor cu persoanele dragi. Ai o dispoziție optimistă și încerci să clarifici o situație în planul sentimental sau dacă ești părinte, în legătură cu copiii. Dacă ești singură, ai șanse mari să începi o relație.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează casa frământărilor interioare, introspecției și trecutului și formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa familiei. Așadar, s-ar putea să deschizi niște dialoguri cu părinții sau cu unii membri ai familiei cu care ai avut neînțelegeri, să clarifici o situație apăsătoare și care te face să te simți inconfortabil în preajma celor cu care ai avut tensiuni.

 

Vărsător

 

Cu Luna în tranzit prin casa prietenilor și planurilor de viitor, în aspect armonios cu Jupiter, din casa comunicării, ai parte de dialoguri plăcute cu prietenii, sfaturi utile și preocupări de a învăța lucruri noi. De asemenea, s-ar putea să ai curajul să spui lucrurilor pe nume, să clarifici niște situații în relația cu un prieten. Pe de altă parte, un flirt cu cineva din anturaj, ar putea să ducă spre o nouă poveste de iubire.

 

Pești

 

Cu Luna în tranzit prin sectorul carierei și imaginii, în trigon cu Jupiter, marele benefic și totodată guvernatorul tău, din casa valorilor, ai nevoie să te afirmi într-un cadru profesional, să primești recunoaștere. Posibil să inițiezi niște dialoguri privind o renegociere salarială sau să cauți să obții o compensare a orelor lucrate peste program.

 

related posts

Modifică setările cookies