Horoscop zilnic 31 august 2020. Berbecii au parte de o zi cu evenimente neprevăzute, pentru tauri se anunță surprize la tot pasul


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 31 august 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Se anunță o zi plină astăzi, cu evenimente neprevăzute în planurile tale de viitor, dar și în ce privește sfera financiară. Vei face eforturi deosebite să intri în posesia unor bani, care-ți revin de drept. Dacă ești singură, ai parte de o surpriză în planul amoros!

Taur

Sfera socio-profesională este în prim plan astăzi. Cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, pregătește-te de surprize la tot pasul, plăcute sau mai puțin plăcute! Volumul de muncă a  crescut în ultima perioadă și în fiecare zi apar sarcini noi.

Gemeni

Posibil astăzi să primești vești surpriză de la drum, din străinătate, de la persoane cu care comunici de ceva vreme și cu care s-a legat o frumoasă prietenie. Totodată, poți intra foarte ușor în conflicte de idei cu cei cu care lucrezi, din cauza mentalităților diferite.

Rac

Evenimente neprevăzute și cu impact emotional apar astăzi pe tot parcursul zilei. Și planul financiar stă sub semnul surprizelor și ai parte de o surpriză mai puțin plăcută, când unul dintre prieteni nu-ți returnează o sumă împrumutată.

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce conflicte cu partenerul de viață în ceea ce privesc deciziile pe care acesta le ia în legătură cu cariera. Este tentat să înceapă o afacere personală și să plece de la actualul job, iar tu nu ești de acord cu acest lucru.

Fecioară

Posibil astăzi să apară un eveniment neprevăzut la serviciu, care să-ți dea planurile peste cap. Sau poate primești o ofertă de job în străinătate, iar vestea te ia prin surprindere și nu știi cum să reacționezi. Nu prea ești tentată să faci acest pas, pentru că ție îți place siguranța și nu vrei să lași ce ai acum, chiar dacă te-ai plafonat. 

Balanță

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să clarifici niște aspecte în planul sentimental sau dacă ești părinte în legătură cu școala copiilor. Dacă ești singură și interesată de cineva, afli lucruri mai puțin plăcute despre acesta și decizi să ai puțină răbdare înainte de a te implica într-o relație.

Scorpion

În prima parte a zilei, vei avea suprize mai puțin plăcute atunci când partenerul tău ia decizii, care privesc viața de cuplu, fără să te consulte. Și în familie sau în ce privesc chestiunile gospodărești pot să apară evenimente supriză sau care să-ți dea programul peste cap.

Săgetător

Posibil astăzi să apară niște deplasări neprogramate pentru a rezolva o serie de chestiuni administrative sau financiare. Deși Luna traversează casa negocierilor, aspectele nu sunt tocmai favorabile pentru a discuta termenii unui contract, așa că mai bine amână întâlnirile, dacă poți.

Capricorn

Surprize de ordin financiar ai astăzi parte și de evenimente care-ți vor da planurile peste cap în ce privește relația cu partenerul, un potential partener, dar și dacă ai ceva activități de relaxare programate.

Vărsător

Contextul astral de astăzi te invită să te ocupi de tine, să faci ce-ți place, așa că ai putea să-ți prelungești weekendul cu încă o zi. Dacă deja ești în concediu, mergi la shopping, întâlnește-te cu prietenii sau fă-ți o programare la un salon de înfrumusețare. Chestiunile gospodărești lasă-le pentru altă dată și nu intra în dispute cu membrii familiei!

Pești

Sectorul asociat comunicării și informației este astăzi activat, așa că citești mult și dacă ai fost plecată în concediu, te pui la curent cu toate noutățile. Dacă ai de făcut niște deplasări în interes propriu, pentru a rezolva o serie de chestiuni administrative, vei avea parte de surprize la tot pasul.

related posts

Modifică setările cookies