Horoscop zilnic 31 august 2021. Scorpionii au parte de trăiri profunde în plan sentimental, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 31 august 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

 

Berbec

 

Atenție la informațiile pe care le primești, astăzi, de la locul de muncă, pentru că nu toate vor fi adevărate! Verifică sursele și nu te încrede în bârfe sau zvonuri! Se anunță o zi cu multe deplasări în scop administrativ și obținerea unor documente. Chiar dacă vei face cu greu față unor provocări, în partea a doua a zilei, petreci momente plăcute în compania partenerului, care te vor destinde.

 

Taur

 

Luna face astăzi un aspect de trigon cu Venus, guvernatorul tău, și-ți imprimă o dispoziție fericită, optimism în rezolvarea sarcinilor la serviciu. Din punct de vedere financiar, te bucuri de acumularea unor sume importante de bani în conturile tale. 

 

Gemeni

 

Astăzi ești preocupată de casă, să repari sau să schimbi ceva ce s-a stricat. Faci niște deplasări și încerci să aranjezi și bugetul astfel încât să nu cheltui prea mult. Pe seară, ai parte de surprize care vin din sfera sentimentală.

 

Rac

 

Astăzi s-ar putea să afli niște informații utile, secrete sau lucruri ascunse de către unii colegi de la serviciu sau prieteni. În primă fază vei fi foarte dezamăgită, însă pe măsură ce trece ziua, cauți lucruri, situații sau persoane, care să-ți distragă atenția de la gândurile și frământările tale.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce frământări de natură financiară. Nu ești mulțumită deloc de salarizare, vrei mai mulți bani și dacă nu vei primi o mărire, decizi să-ți cauți serviciu în altă parte. Totuși, până să treci la fapte, te folosești de diplomația care te caracterizează pentru a iniția un dialog cu șefii legat de salarizare.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți activează sectorul profesional și este o zi bună pentru afirmare, prezentări, să vorbești în public, să participi la ședințe și să iei cuvântul. În partea a doua a zilei, s-ar putea să cheltui o sumă de bani pentru a-ți reîmprospăta garderoba.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să iei cuvântul la serviciu într-o ședință, să iei atitudine într-o chestiune de principii și să-ți spui opiniile, chiar dacă cei cu care dialoghezi nu sunt de acord cu tema propusă de tine. Ești dezamăgită și de acțiunile sau atitudinea partenerului sau a unei persoane cu care credeai că poți începe o relație.

 

Scorpion

 

Astăzi ești preocupată de o chestiune financiară. Încasezi niște bani sau discuți termenii unui contract de muncă. S-ar putea să ai niște dezamăgiri, pentru că apar termeni noi și nu ești de acord cu toți. În planul sentimetal, ai parte de niște zile mai dificile, cu trăiri profunde, aduceri aminte și reîntoarceri în trecut.

 

Săgetător

 

S-ar putea, astăzi, să ai niște confruntări cu partenerul de cuplu din cauza deciziile tale profesionale. Și relațiile de natură profesională ar putea să sufere modificări sau faci eforturi pentru a nu rupe un contract. Recomandarea astrelor este să amâni întâlnirile până apare un moment favorabil discutării termenilor unui contract.

 

Capricorn

 

Atenție, astăzi, la tot felul de încurcături sau blocaje care pot să apară la serviciu, cu acte sau termene limită, în relațiile cu colegii sau cu șefii! Verifică orice faci și nu te baza pe alții! Se anunță o zi aglomerată și cu un volum mare de muncă, așa că trebuie să fii foarte atentă să-ți faci treaba cum trebuie și să te încadrezi în program.

 

Vărsător

 

Planurile tale de astăzi care privesc activități de relaxare sau o întâlnire romantică ar putea să se schimbe din cauza unor situații și evenimente care-ți prelungesc programul de lucru. S-ar putea să fii nevoită să faci și niște deplasări în scop financiar, așa că ia-ți în calcul și timpul petrecut în trafic!

 

Pești

 

Ai grijă, astăzi, la conversațiile cu partenerul de cuplu! Pot să apară unele tensiuni, pentru că acesta înclină să asculte părerea unui părinte sau a unui membru mai în vârstă din familie, care îi influențează deciziile. Încearcă și evită un conflict, lasă lucrurile să treacă și când se liniștesc spiritele, poți să aduci în discuție ceea ce te-a deranjat.

 

Elon Musk devine Terminator!


related posts

Modifică setările cookies