Horoscop zilnic 31 august 2022. Balanțele au parte de o surpriză incitantă în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 31 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dialogurile pe care le ai astăzi cu partenerul de cuplu, în prima parte de zi, au și o componentă financiară. Tensiuni pot să apară în relația cu superiorii, în partea a doua a zilei, din cauza unor decizii ale acestora care nu sunt bune, dar nu acceptă să le modifice la propunerea ta sau a altor colegi.

 

Taur

 

Dacă în prima parte a zilei vei fi preocupată de sarcinile de lucru, să respecți un termen limită, în partea a doua, ești interesată de relații, pentru că Luna îți traversează casa mariajului, relațiilor și parteneriatelor. Dacă ești singură, cunoști persoane noi cu care constați că ești pe aceeași lungime de undă. Pe seară te caută cineva din străinătate.

 

Gemeni


Astăzi, se pare, că ai o zi agitată și solicitantă la serviciu, dar și acasă, cu multe treburi gospodărești. Dacă desfășori activități extraporfesionale, s-ar putea să finalizezi un proiect. În partea a doua a zilei, este posibil să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi și să fie nevoie să-ți faci niște programări la consultații.

 

Rac


În prima parte a zilei ești determinată să rezolvi niște chestiuni care au legătură cu casa. După prânz, însă, Luna începe să traverseze sectorul dragostei, cuceririlor, distracției, așa că îți aduni prietenii și ieșiți în oraș. Dacă ești singură, o ieșire îți poate scoate în cale o persoană deosebită.

 

Leu

 

În prima jumătate de zi ai de rezolvat niște chestiuni personale, faci drumuri și încerci să pui la punct niște acte. În partea a doua, Luna începe să dinamizeze sectorul vieții de familie și te preocupă chestiuni gospodărești sau faci o vizită părinților. La serviciu, aspectul dizarmonic care se formează între planetele din casa comunicării și relațiile cu colegii ar putea să te ajute, dacă folosești acestă energie în scop constructiv.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei, primești o sumă de bani sau ai discuții legate de activitatea profesională și salarizare. După prânz se activează sectorul comunicării și deplasărilor, așa că vei fi activă pe toate mediile de comunicare. S-ar putea să afli și vești sau unele secrete. Dacă ești părinte, atenție la relațiile cu copiii, care pot deveni conflictuale, dacă-ți impui autoritatea!

 

Balanță

 

În prima parte a zilei, s-ar putea să ai o surpriză de la un prieten sau de la cineva cu care flirtezi. Veți avea un schimb de replici incitante și decideți să ieșiți la o întîlnire. În partea a doua, se activează sectorul financiar, faci niște plăți și este nevoie să cumperi ceva pentru casă. În caz că s-a stricat ceva, trebuie să chemi un meșter.

 

Scorpion


Luna îți traversează, în prima parte din zi, sectorul subconștientului și secretelor și este posibil să afli de la șefi unele informații, care nu sunt oficiale. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în Scorpion și este posibil careul (aspectul conflictual) care se formează cu Pluton, guvernatorul tău, din casa comunicării, să vină la pachet cu tensiuni și conflicte verbale cu unii dintre colegi. Ai susținerea șefilor în acest context profesional, așa că nu ar trebui să-ți faci probleme.

 

Săgetător


În prima parte a zilei, s-ar putea să te întâlnești cu un prieten sau dacă nu puteți, aveți o conversație pe mijloacele moderne de comunicare, deoarece ai nevoie de niște sfaturi. După prânz, Luna începe să-ți activeze casa subconștientului și frământărilor interioare și este nevoie să iei o decizie profesională, care ar putea să te degreveze de niște sarcini.

 

Capricorn


Astăzi este posibil să nu reacționezi tocmai bine atunci când vine vorba de volumul de muncă și unele sarcini profesionale care ți se impun. Deși ți-ai spus nemulțumirile în neumurărate rânduri, superiorii nu au luat nicio măsură, așa că ești decisă să începi căutarea unui alt job.

 

Vărsător


Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru perfecționarea profesională sau pentru lărgirea orizonturilor cunoașterii. De asemenea, discuți pe teme de filosofie, principii, călătorii și ai în plan să formezi o echipă cu care să începi un proiect nou profesional.

 

Pești

 

Începi ziua în forță și în cuplu și în relațiile parteneriale de la serviciu. Nu mai ești dispusă să faci compromisuri, iar cest lucru va duce la tensiuni cu partenerul de viață, dar și cu cei cu care desfășori activități. Fii pregătită să faci față unor schimbări!

related posts

Modifică setările cookies