Horoscop zilnic 31 decembrie 2020. Racii își fac planuri alături de parteneri, vezi ce se întâmplă cu Leii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 31 decembrie 2020.


Berbec

Deși aspectele astrale indică că vei sta acasă de Revelion, vei primi o invitație în ultimul moment de la niște prieteni, care vor să fii cu ei. Accepți cu bucurie, chiar dacă asta presupune să intri în conflict cu partenerul, care își dorește să stea acasă.

Taur

În prima parte a zilei, vei fi numai pe drumuri, cumpărături și chestiuni administrative ale casei, ca în partea a doua a zilei, să pleci în afara orașului, la rude, familie, părinți. Trecerea dintre ani o vei sărbători cu cei apropiați și speri ca în următorul an să fii cu prietenii tăi, într-un grup mai mare.

Gemeni

Ultima zi a anului te găsește prinsă în tot felul de socoteli financiare, cumpărături și chestiuni organizatorice privind returnarea unei datorii sau găsirea unor metode noi de suplimentare a veniturilor. Deși Saturn a părăsit casa datoriilor și a creditelor, influența lui se mai simte și încă vor mai fi câteva luni până când reușești să ajungi la zi cu toate.

Rac

Dacă în prima parte a zilei, Luna îți traversează semnul zodiacal, în partea a doua, va ajunge în zodia Leu, respectiv în casa financiară. Așadar, ești preocupată să faci planuri de viitor cu partenerul de cuplu și ești convinsă că toate dorințele vi se vor îndeplini în anul ce vine, în special aceea de a achiziționa o locuință.

Leu

Contextul astral de astăzi te ajută să conștientizezi că sacrificiile pe care le-ai făcut tot anul, ți-au adus multe satisfacții profesionale. Implică-te în continuare în proiectele tale, însă este momentul să te ocupi și de relația cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, nu vei duce lipsă de pretendenți. Trebuie doar să fii atentă în jurul tău.

Fecioară

Dacă în prima parte a zilei ai parte de o surpriză de la niște prieteni, care-ți fac o invitație să petreci noaptea dintre ani cu ei, în partea a doua a zilei, te răzgândești și decizi să stai acasă. Și ca ziua sau anul să nu se încheie fără o a doua surpriză, spre seară vei primi vești de la cineva din străinătate cu care vei face Revelionul online.

Balanță

Poate fi o zi importantă pentru tine, pentru că te sfătuiești cu partenerul de viață și luați hotărâri cu privire la direcția pe care vreți să o urmați în carieră. Amândoi aveți în plan să faceți schimbări în planul profesional și dacă nu ați primit încă oferta, nu va întârzia să apară!

Scorpion

Te pregătești, astăzi, pentru cel mai original Revelion, pe care l-ai avut până acum. Vei fi online cu prietenii tăi de aici, dar și cu cei din străinătate, care ar fi vrut să ajungă acasă, însă nu s-a mai putut.

Săgetător

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să schimbi ceva în modul în care abordezi problemele financiare în situațiile de criză în cuplu. Comunicarea este cheia tuturor problemelor și decizi să ai o discuție deschisă cu partenerul, în care să nu mai existe frustrări și fiecare să poată să spună deschis ceea ce are de spus.

Capricorn

Contextul astral al zilei de astăzi te îndeamnă să vorbești despre probemele tale în cuplu cu cineva apropiat, care ar putea să-ți dea niște sfaturi bune. Faptul că încerci să-ți stabilești prioritățile în viață și nu reușești, ar trebui să-ți dea de gândit și să nu mai încerci să-ți programezi fiecare pas. Poate ar trebui să lași lucrurile să se desfășoare normal.

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți aduce o veste care îți dă puțin viața peste cap, pentru că partenerul te anunță că a luat o hotărâre în ce privește jobul și anume a acceptat o ofertă la care s-a gândit mai mult timp. Ești puțin surprinsă că a ținut secret și ești conștientă că în următoarea perioadă timpul vostru se va micșora, pentru că va trebui să demonstreze ce poate la noul loc de muncă.

Pești

Posibil să-ți fi dorit să petreci noaptea dintre ani într-un local, însă acest lucru nu este posibil anul acesta. Totuși, vei petrece Revelionul în cadru restrâns, dar vei fi înconjurată de prieteni și asta este tot ce contează, iar distracția va fi garantată.

REVELION UNTOLD 2021, la PRO TV - Pavel Bartos este sosul

related posts

Modifică setările cookies