Horoscop zilnic 31 decembrie 2021. Gemenii au parte de o surpriză uriașă în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 31 decembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Luna face un aspect strâns cu Marte, guvernatorul tău, așa că te vei bucura de multă energie, distracție și voie bună. Totuși, ai grijă cum gestionezi această vibrație astrală, pentru că poți avea acțiuni pripite, riscante, să intri în conflicte și totul se poate întoarce împotriva ta! Alege să folosești constructiv energia astrului tău și nu te lansa în dialoguri despre principii și mentalități! Nu încerca să-i convingi pe alții să fie de acord cu ideile tale!

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna face o conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, în sectorul intereselor financiare și a banilor proveniți din alte surse decât salariile, a avantajelor materiale și banilor pe care îi deții în comun cu partenerul, îți aduce preocupări pentru situația financiară. Îți faci un bilanț anual și ești mulțumită. Totodată, în noaptea de Revelion este posibil să primești un cadou de la partener.

 

Gemeni

 

Dacă ești singură, prietenii îți pregătesc o surpriză. Luna face o conjuncție cu Marte, guvernatorul casei prietenilor, așa că fii pregătită să faci față provocărilor! Planurile tale vor fi date peste cap astăzi pentru că prietenii vin și te iau cu ei la o petrecere. Oricât te împotrivești, nu vei avea sorți de izbândă și va trebui să te duci. Surpriza este că vei cunoaște pe cineva cu care poți începe o relație.

 

Rac

 

Dacă ești nevoită să lucrezi, astăzi, vei avea o zi plină la serviciu, pentru că Luna, guvernatoarea ta, face un aspect de conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, așa că nu ai cum să petreci o zi liniștită, când registrul zilei este unul dinamic. Vestea bună este că vei avea energia necesară să rezolvi tot ce ți-ai propus. Noaptea dintre ani s-ar putea să o petreci cu un grup de prieteni, colegi sau foști colegi.

 

Leu

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, pentru relațiile cu copiii sau pentru găsirea unor metode noi de petrecere a timpului. Dacă ești singură, conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, plasată în casa distracției, garantează că te vei simți bine înconjurată de cei dragi, partener, prieteni sau familie.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce energie pentru chestiunile gospodărești. Conjuncția Lunii cu Marte, planeta  acțiunii, te ajută să-ți termini toate treburile până vin musarifii, pentru că anul acesta decizi ca petrecerea dintre ani să aibă loc la tine.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna face un aspect de conjuncție (alăturare) cu Marte, planeta acțiunii și guvernatorul casei relațiilor, își aduce deplasări pe distanțe scurte. S-ar putea să decizi împreună cu partenerul să petreceți Revelionul cu un grup de prieteni, să faci chiar mai multe vizite în noaptea dintre ani. Totodată, în anumite contexte s-ar putea să-ți impresionezi interlocutorii cu ideile tale.

 

Scorpion

 

Astăzi, conjuncția Lunii cu Marte, guvernatorul tău, în casa banilor și a valorilor personale, îți aduce preocupări pentru sectorul financiar. Îți faci un bilanț și ești mulțumită de ce ai realizat anul acesta. Totodată, mergi la cumpărături și faci mici cadouri celor apropiați. Totuși, ai grijă, pentru că vei fi tentată să cheltui mult peste bugetul pe care l-ai stabilit!

 

Săgetător

 

Astăzi, vei fi vedeta zilei, dar și serii de Revelion, pentru că Luna face un aspect de conjuncție (alăturare) cu Marte, planeta care-ți guvernează casa distracției. Te vei bucura de multă energie, însă ai grijă cum gestionezi această vibrație astrală, pentru că poți avea și acțiuni pripite, riscante, să intri în conflicte!

 

Capricorn

 

Astăzi, Luna îți traversează sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare, introspecției, trecutului și vei fi destul de sensibilă, uneori iritată de acțiunile altora. Dacă nu reușești să mergi să petreci cu un grup de prieteni, macăr invită pe cineva apropiat la tine. Totul se va derula foarte repede, pentru că te decizi în ultimul moment unde vei petrece noaptea dintre ani.

 

Vărsător

 

Sectorul asociat planurilor de viitor, dar și prietenilor și grupurilor din care faci parte, se activează astăzi, odată cu conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii. Se dinamizează și axa sentimentală și faci planuri de viitor împreună cu partenerul, îți setezi obiective pentru următorul an și încerci să faci un plan în jurul unei idei pe care o ai de mai mult timp. În ultimul moment te decizi să mergi la o petrecere.

 

Pești

 

Astăzi, odată cu conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, se anunță o zi dinamică în planul vieții sociale. Vei fi în centrul atenției tuturor, organizezi o întâlnire, o petrecere. Totodată, vei cheltui o sumă importantă de bani pentru pregătiri, dar nu asta contează, pentru că îți dorești ca toată lumea să se simtă bine.

 

related posts

Modifică setările cookies