Horoscop zilnic 31 ianuarie 2021. Taurii au o relație amoroasă, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 31 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru serviciu și pentru relațiile cu colegii și încurajează schimbarea radicală a convingerilor și principiilor tale despre viață, despre relațiile cu oamenii cu care lucrezi, despre munca în echipă.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi este favorabil relațiilor de iubire. Este posibil, să uiți pentru o zi, că te afli în conflict cu toată lumea și să eviți atitudinea agresivă, atunci când îți susții punctele de vedere!

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi aduce preocupări de natură familială. Dacă au existat tensiuni și confruntări dese cu părinții sau cu alți membrii ai familiei, astăzi ar putea fi momentul împăcării. Posibil în partea a doua a zilei, să primești o vizită.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi este favorabil dialogului, cooperării, gândirii unui plan și este posibil să găsești o soluție financiară, care te frământă de ceva vreme, astfel încât să te simți în siguranță privind deciziile pe care le iei. Posibil, totuși, să ai nevoie și de o aprobare din partea cuiva în care ai încredere.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să iei decizii radicale în planul profesional, atunci când îți faci un bilanț financiar și-ți reevaluezi proiectele pe termen lung. Dacă ești dispusă să colaborezi, poți obține mai ușor bani, să lucrezi în echipă sau să te asociezi cu cineva.

 

Fecioară

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal, iar Mercur este retrograd pe casa muncii, așa că nu poți decât să te gândești cum să-ți îmbunătățești viața la locul de muncă. Contextul astral este favorabil schimbărilor radicale în planul profesional, dar și revizuirii unor principii și mentalități, legate de muncă și de organizarea activității.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să ai unele revelații în planul sentimental și să ajungi la concluzia că a venit momentul să accepți unele propuneri, din partea unei persoane, de la care în mod normal nu ai fi acceptat o întâlnire.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să realizezi că unele dintre stările tale să fie cauzate de problemele din familie sau de anumite răni emoționale mai vechi, care se pot reactiva odată cu intrarea lui Mercur în retrogradare, prin casa familiei, părinților și copilăriei. Te-ar ajuta să treci peste această perioadă încărcată astral, socializarea, prietenii, să accepți să ieși mai mult.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să te grăbești atunci când vrei să iei o decizie legată de sfera profesională, iar Luna în Fecioară îți atrage atenția că nu ești atentă la detalii și poți scăpa din vedere unele lucruri importante. Mai bine bucură-te de o zi de weekend și lasă lucrurile de natură profesională pentru mâine!

 

Capricorn

 

Posibil, cineva din trecutul tău să apară astăzi, însă contextul astral te îndeamnă să analizezi bine, dacă îți dorești să te întorci în trecut. Nu lua decizii în pripă, analizează situația, că nu degeaba Luna traversează astăzi zodia Fecioarei și îndeamnă la analiza pe detalii și rațiune!

 

Vărsător

 

Posibil, ziua de astăzi, să te ajute să-ți identifici nevoile și așteptările în planul afectiv. În planul profesional, îți planifici următoarele mișcări, iar dacă îți dorești schimbarea locului de muncă, este o perioadă favorabilă. Atenție însă, din dorința de a câștiga mai mult, este posibil să accepți o ofertă care-ți poate ocupa tot timpul, așa că pune în balanță!

 

Pești

 

Dacă ai avut sentimentul că în ultima perioadă te-ai îndepărtat de partener, contextul astral de astăzi îți dă ocazia să petreci timpul cu persoana iubită într-un loc retras, departe de agitația cotidiană. Configurația astrală poate contribui la relansarea vieții de cuplu.

 

OLIMPIAda mamicilor - episodul 1: Cum îți dai seama că ești însărcinată? Pașii pe care trebuie sa îi urmezi la început

related posts

Modifică setările cookies