Horoscop zilnic 31 ianuarie 2023. Scorpionii ar putea primi cadou niște bani, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 31 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să ai mai multe dialoguri, să afli vești sau informații, care vin spre tine din mai multe direcții. Pentru că Luna formează o conjuncție cu Marte, guvernatorul tău, ai curajul să-ți spui opiniile, chiar dacă simți că risti să intri în conflicte. De asemenea, faci mai multe deplasări pe distanțe scurte pentru rezolvarea unor chestiuni personale sau profesionale. 

 

Taur

 

Sub impulsul contextului astral de astăzi este posibil să faci cheltuieli neprevăzute sau să nu ții cont de buget. Posibil să apelezi și la finanțele partenerului sau să folosești cardurile de credit, dacă nu te încadrezi. 

 

Gemeni

 

Astăzi, cu conjuncția dintre Lună și Marte, planeta acțiunii, în semnul nașterii tale, simți că poți muta munții din loc. Te bucuri de energie și de faptul că ai un randament intelectual ridicat. Ai intuiție în diverse situații și ești foarte directă, spui lucrurilor pe nume, cu riscul să deranjezi.

 

Rac


Contextul astral de astăzi nu te ajută prea mult în exterior, ci doar să-ți redirecționezi energia spre interior. Ești mai îngândurată ca de obicei, ai multe frământări și analizezi niște situații. Ai nevoie să iei niște decizii profesionale și preferi să fii mai retrasă pentru a nu te influența nimeni.

 

Leu

 

Luna și Marte, planeta acțiunii, formează astăzi un aspect strâns în casa prietenilor și proiectelor și s-ar putea să te implici în mai multe activități de grup sau să demarezi o acțiune pe care o tot amâni de ceva vreme. S-ar putea să fii mai agresivă, să ai discuții în contradictoriu cu prietenii, dar atâta timp cât nu strici relațiile și discuțiile sunt constructive, poți fi directă.

 

Fecioară

 

Luna și Marte, planeta acțiunii, formează astăzi un aspect strâns în casa carierei și imaginii și s-ar putea să ai ocazia să te afirmi, să susții o lucrare, un interviu cu un angajator. Dacă folosești energia constructiv, vei reuși să faci impresie bună. Evită să intri în conflicte cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie!

 

Balanță

 

Conjuncția pe care Luna o formează astăzi cu Marte, planeta acțiunii, ar putea să-ți aducă discuții cu persoane din străinătate, un mentor, să prezinți un proiect în fața unei comisii, să susții un examen. Marte este guvernatorul casei relațiilor și este posibil ca o discuție cu partenerul de cuplu să-ți schimbe niște principii de viață sau să ajungeți împreună la un numitor comun.

 

Scorpion

 

Astăzi, Luna formează un aspect cu Marte, guvernatorul tău, într-o casă financiară și s-ar putea să faci calcule, să faci niște achiziții, să returnezi o datorie sau să primești cadou niște bani de la cineva din familie.

 

Săgetător

 

Astăzi încearcă și abține-te de la comentarii și dialoguri tensionate, care pot strica relațiile! Folosește constructiv contextul zilei, în care Luna formează o conjuncție cu Marte, planeta acțiunii. Numai de tine depinde cum vor evolua lucrurile într-o relație. Comunicarea deschisă ar putea să te salveze de o ruptură.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să fie cea mai activă zi din săptămână, pentru că Luna și Marte, planeta acțiunii, dinamizează casa muncii și activităților profesionale. Ai un randament ridicat și rezolvi o serie de sarcini, ai întâlniri, participi la ședințe și iei decizii importante într-un proiect nou.


Vărsător

 

Conjuncția pe care Luna o formează astăzi cu Marte, planeta acțiunii, în sectorul afectiv/sentimental și al distracției îți poate aduce impulsul să ai o aventură romantică, să trăiești viața la cote înalte. Dacă ești singură, ai curajul să faci declarații unei persoane pe care vrei să o cucerești. Dacă faci parte dintr-un cuplu, îți surprinzi partenerul cu declarații.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, în care Marte formează aspecte strânse cu Luna, în casa familiei, ar putea să-ți aducă tensiuni cu alți membri ai familiei sau din cauza unor responsabilități noi. De asemenea, s-ar putea să ai niște cheltuieli mai mari pentru casă, să încerci să administrezi cât mai bine un buget.

related posts

Modifică setările cookies