Horoscop zilnic 31 iulie 2020. Capricornii se confruntă cu o criză majoră, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 31 iulie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi amplifică nevoia de independență și libertate de care ai nevoie. Evită conflictele, pentru că acestea pot escalada foarte ușor și te vei trezi în mijlocul unei furtuni și nu vei știi cum să gestionezi criza apărută!

Taur

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să te ocupi de activități educaționale, să participi la un curs de dezvoltare personală, să citești, să te informezi și să-ți lărgești orizonturile. În planul sentimental, îți dorești o reînnoire afectivă.

Gemeni

Astăzi este un moment bun pentru a te ocupa de relația cu partenerul de cuplu, să inițiezi dialoguri pe teme sensibile și să lămuriți niște situații. Din punct de vedere emotional ești stabilă și acest lucru te ajută să rezolvi o serie de neînțelegeri.

Rac

Dacă în prima parte a zilei, vei avea o zi încărcată de sarcini la locul de muncă, poate și pentru că pleci într-un minisejur și vrei să lași totul în ordine, în partea a doua a zilei, te dedici partenerului și faceți împreună planul pe zilele ce urmează.

Leu

Posibil să primești niște sarcini în plus la serviciu și să nu ai o zi prea bună. Gândul îți este la distracție, la relaxare și la a trăi viața la maxim. Nu ai încotro și trebuie să te mobilizezi, să duci totul la capăt și vine și ziua în care te vei detașa de toată agitația de la locul de muncă.

Fecioară

În prima parte a zilei, te preocupă chestiunile gospodărești, după care primești niște vești de la locul de muncă, care te iau prin surprindere. Ți se propune un proiect pentru o perioadă scurtă și nu știi dacă să accepți sau nu, dacă să renunți la ce faci cum.

Balanță

Dai dovadă de prezență de spirit la serviciu și în dialogurile cu șefii. Ești foarte apreciată pentru ce faci, niciodată nu întârzii peste termenele stabilite și ai grijă să fie totul corect și bine. Cu toate acestea, simți că nu ești plătită corespunzător și dacă șefii nu iau nicio decizie în aceste sens, decizi să pleci.

Scorpion

În prima parte a zilei îți intră în cont niște bani. Nu sunt mulți, însă te sfătuiești cu partenerul de cuplu și decideți să căutați un sejur pentru a vă relaxa. În partea a doua a zilei, ai de făcut mai multe deplasări în interes personal și te învoiești de la serviciu câteva ore.

Săgetător

În prima parte a zilei, primești niște vești legate de banii pe care ar trebui să îi încasezi, vești care nu sunt tocmai bune. Nu ar trebui să-ți pierzi buna dispoziție și optimismul, dacă lucrurile nu ies din prima, așa cum ai stabilit. Ai răbdare, pentru că sigur suma pe care trebuia să o încasezi, întârzie, pentru că trebuie să aibă o altă destinație.

Capricorn

În prima parte a zilei apar unele tensiuni în raport cu colegii de la serviciu, colaboratorii sau asociații. Deși de prim moment reacționezi destul de agresiv, pentru că este în joc imaginea ta într-un proiect aflat în derulare, reușești să te calmezi, în partea a doua a zilei, și să găsești și soluții salvatoare.

Vărsător

Posibil să ai parte de niște amânări sau blocaje în planul profesional, astăzi, și să nu mai poți avansa. Poate proiectele de viitor au nevoie de o ajustare și numai un eveniment neprevăzut ar putea să-ți atragă atenția asupra acestui lucru. Important este să faci o reviziuire, în așa fel încât, să te poți dezvolta în continuare.

Pești

În urma dialogului cu cineva apropiat, valorile și convingerile tale de viață se vor schimba. Vei începe să vezi lumea cu alți ochi și să-ți dai seama că anumite principii ale tale te țineau în loc să evoluezi.

 

Întrebarea Mesei Rotunde - Diana C: „Membrul 5GANG care nu are ce cauta in trupa”

related posts

Modifică setările cookies