Horoscop zilnic 31 iulie 2021. Săgetătorii au parte de tensiuni în cuplu, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 31 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, te mobilizezi pentru rezolvarea intereselor tale materiale, ești eficientă și practică, poți încasa bani sau te simți generoasă și faci cadouri, mici atenții celor dragi. Posibil în partea a doua a zilei, să nu-ți ratezi niciun capriciu și-ți achiziționezi niște obiecte de înfrumusețare.

 

Taur

 

Luna îți traversează astăzi semnul zodiacal, te simți bine și ar trebui să te astepți la un weekend activ în planul sentimental sau al distracției, cu evenimente surpriză, care-ți pot da o stare bună, de relaxare și fericire.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de meditație și introspecție, amintiri din copilărie, trecut, oameni care au însemnat ceva în viața ta. Îți dorești să petreci mai mult timp cu familia, cu părinții și vei găsi ocazii să faci acest lucru. În planul sentimental, interacționezi cu persoane noi, însă ești destul de reținută în a avansa într-o relație chiar și de prietenie.

 

Rac


Astăzi se anunță o zi în care vei lua parte la o petrecere sau la un eveniment important în viața unui prieten, o nuntă, un botez sau o aniversare. Așadar, vei fi înconjurată de prieteni și de oameni dragi și te bucuri de viață, petreci și socializezi cu toată lumea. Știi să te faci plăcută și cu această ocazie vei avea și niște dialoguri productive pentru sfera profesională.

 

Leu


Astăzi, ești în centrul atenției la serviciu, în cercul de prieteni, în familie sau la un eveniment care se desfășoară în sfera socială. Posibil să primești recunoaștere, aprecieri, un premiu sau un cadou. Relația cu partenerul de cuplu se desfășoară normal, ai susținerea acestuia și vei avea o surpriză de la acesta.

 

Fecioară


Configurația astrală de astăzi aduce vești de la drum, din străinătate, de la prietenii plecați din afara țării sau de la rude. Totodată, primești și invitații sau unii dintre ei anunță că vor veni în vizită. În altă ordine de idei, te preocupă o schimbare de mentalitate, pentru că știi că trebuie să elimini ceva ce nu-ți mai folosește, însă singură nu poți și vei apela la cineva care te poate îndruma și menține pe direcția spre care vrei să te îndrepți.

 

Balanță

 

 

Astăzi, te preocupă situația financiară, mai ales resursele în comun pe care le deții cu partenerul. Totodată, intenționezi să obții informații despre accesarea unui credit sau faci niște planuri pe termen lung pentru achiziționarea unor bunuri de valoare mai mare. La serviciu, ai din ce în ce mai multe nemulțumiri, pentru că ai viziuni diferite de colegii tăi.

 

Scorpion

 

Interesul tău pentru astăzi este să-ți petreci ziua cu partenerul de cuplu și vei avea parte de surprize de la acesta și de la grupul de prieteni. Totodată, pot să apară evenimente neprevăzute și planurile să fie date peste cap.

 

Săgetător

 

Evenimente neprevăzute pot să apară astăzi la serviciu sau în ce privește starea de sănătate, să fii nevoită să faci niște deplasări. Totodată, apar și cheltuieli, așa că este posibil să ți se dea planurile peste cap. Relația cu partenerul de cuplu este tensionată și va fi testată de către Saturn, pe partea de comunicare. Se pot spune lucruri care dor, așa că ai grijă!

 

Capricorn

 

Evenimente neașteptate pot să apară, astăzi, în planul sentimental, al aventurii, distracției, activităților de relaxare sau de creativitate. S-ar putea să faci niște eforturi pentru a rezolva și o chestiune financiară sau este posibil să cheltui mai mult pe ceva ce-ți face plăcere.

 

Vărsător

 

Luna face, astăzi, un aspect de conjuncție cu Uranus, guvernatorul tău și planeta imprevizibilului, așa că este posibil să apară surprize bruște, neașteptate, care au legătură cu casa, familia, părinții sau spațiul de locuit. Și cu partenerul este posibil să apară niște tensiuni din cauza treburilor gospodărești sau a unor chestiuni care privesc patrimoniul/intrarea în posesia unei moșteniri.

 

Pești

 

Sectorul comunicării, gândirii și deplasărilor este solicitat astăzi de Luna în conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că s-ar putea să ai parte de unele informații surprinzătoare, vești neașteptate, deplasări pentru a rezolva o problemă a partenerului sau a rudelor acestuia.

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies