Horoscop zilnic 31 iulie 2022. Fecioarele trebuie să se îngrijească mai mult de sănătate, ce se întâmplă cu Leii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 31 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Opoziția care se formează astăzi între Lună și Mercur din zodia Leu și Saturn retrograd în zodia Vărsător dinamizează axa sentimentală și o mică divergență s-ar putea să declanșeze o ruptură. Posibil să nu te simți prea fericită în cuplu. Poate și din cauza îndatoririlor profesionale, care-ți consumă tot timpul.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să ai parte de o stare mai apăsătoare, să te simți neînțeleasă, mai ales dacă apar divergențe de opinie. De asemenea, o situație care vizează casa, actele, patrimoniul, se poate desfășura mai greu, să apară blocaje sau amânări.

 

Gemeni

 

Mercur, guvernatorul tău, intră într-o opoziție cu Saturn și este posibil să ai blocaje de comunicare. Și deplasările stau sub semnul evenimentelor neprevăzute, așa că fii pregătită să faci față provocărilor! Posibil în partea a doua a zilei să apară unele blocaje și-n încasarea unor sume de bani.


Rac


Dacă partenerul îți reproșează că ai făcut niște cheltuieli mai mari, s-ar putea să reacționezi pe măsură. Poate și acesta are dreptate, dacă ai exagerat și ai cheltuit o sumă de bani în contul alteia care ar trebui să-ți vină dintr-o colaborare.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi, în care Mercur intră în opoziție cu Saturn, îți dinamizează axa relațională și dintre toate zodiile tu o vei simți din plin. S-ar putea să ai senzația că nu te poți exprima, că ceva îți blochează cuvintele, iar legat de negocieri, cea mai bună soluție este să le amâni, pentru că nu vei putea obține un avantaj financiar.

 

Fecioară

 

Posibil starea de agitație cu care te confrunți de câteva zile să o resimți și mai puternic astăzi, când se formează opoziția dintre Mercur, guvernatorul tău, și Saturn din zodia Vărsător. Axa cardio-vasculară este activată, așa că atenție la starea de sănătate, pentru că este posibil să ai un nivel ridicat de stres și oboseală!

 

Balanță

 

Atenție astăzi la relațiile de prietenie, mai ales la prietenii care nu-și respectă promisiunile pentru că opoziția dintre Mercur și Saturn este activată și probabil un plan să se amâne, iar tu să-ți pierzi încredere în cineva pe care te puteai baza până acum.

 

Scorpion


Posibil evenimentele care au loc în familie să te bulverseze și să te afecteze din punct de vedere emoțional. Va trebui să găsești un echilibru între activitățile profesionale (pentru că este o perioadă aglomerată la serviciu) și viața de familie.

 

Săgetător

 

Astăzi s-ar putea să simți că toată lumea te judecă sau că are ceva cu tine, că nu te ridici la nivelul așteptărilor șefilor. Cu toată tensiunea care se iscă din cauza opoziției Mercur-Saturn, vei reuși să-ți argumentezi opiniile și vei reacționa destul de dur dacă va fi nevoie.

 

Capricorn


Pentru că opoziția de astăzi dintre Mercur și Saturn, guvernatorul tău, se formează pe axa financiară, a transformărilor profunde, este posibil, pe de-o parte să ai niște blocaje de natură financiară, și pe de altă parte să te confrunți cu niște emoții puternice, cu impact, să revină o traumă emoțională.

 

Vărsător

 

Registrul astral al zilei de astăzi îl resimți din plin, mai ales că este posibil să ai parte de critici și neînțelegeri în raport cu partenerul de cuplu sau cu cineva din familie cu care este posibil să rupi legătura.

 

Pești

 

S-ar putea astăzi să primești vești mai puțin plăcute legate de starea de sănătate a unui prieten sau a cuiva din familie. De asemenea, dacă te simți obosită și nu ai spor la treburile casnice, ia o pauză și amână treburile pentru o altă zi.

 

related posts

Modifică setările cookies