Horoscop zilnic 31 mai 2020. Vărsătorii au nevoie de o schimbare urgentă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul de duminică, 31 mai 2020.


Berbec

Gândește-te cum poți să rezolvi o tensiune apărută între tine și superiori, ia inițiativa și încearcă să calmezi spiritele! Este important să poți gestiona astfel de situații pentru a evita conflicte. Totodată, în planul personal, este posibil să intervină dialoguri mai aprinse între tine și partener, din cauza implicării fiecăruia mai mult în sfera profesională decât în cuplu.

Taur

Chiar dacă este zi liberă, pot să apară niște probleme la serviciu. Uranus poziționat pe casa personalității te ajută să găsești soluții originale la provocările cu care te confrunți. Șefii vor aprecia eforturile și rezultatele le vei vedea peste un timp, când îți vor propune un proiect nou.

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți pregătește evenimente care au loc în sfera sentimentală, a aventurii, flirtului sau dacă ești părinte, în relația cu copiii. Posibil să apară un conflict sau să fii dezamăgită pentru că realizezi că tu și partenerul aveți mentalități diferite. În ceea ce privește copiii, arată-le că ai încredere în ei și nu te îndoi de capacitatea lor de a lua decizii.

Rac

Contextul astral de astăzi te invită să petreci ziua cu familia, cu părinții. Poate sărbătoriți pe cineva din familie și vrei să îi faci o surpriză. Astrele sunt de partea ta, iar inițiativa pe care o vei avea, poate să rezolve un conflict mai vechi. Veți lăsa în urmă trecutul și veți începe o nouă etapă în relațiile de familie.

Leu

Configurația astrală de astăzi favorizează comunicarea, schimbul de idei, negocierile, întâlnirile cu prietenii, acumularea de informație sau pregătirea pentru un examen, susținere de proiect sau lucrare. În partea a doua a zilei primești un sfat util de la un prieten, care ar putea să te ajute să întorci în favoarea ta o situație legată de sfera profesională.

Fecioară

Primești astăzi un cadou, un card de cumpărături sau o sumă de bani sub formă de cadou. Totodată, dialogul cu unul dintre prieteni ar putea să-ți scoată în cale oportunități financiare pentru că te recomandă într-un proiect extraprofesional.

Balanță

Nu prea ești în apele tale în prima parte a zilei. Poate și pentru că-ți faci tot felul de gânduri legate de drumul în carieră sau de un schimb de experiență profesională. Registrul astral se schimbă din partea a doua a zilei, când Luna ajunge în zodia ta și te invită să petreci timpul cu persoana iubită sau îi poți da un semn persoanei de care te-ai îndrăgostit.

Scorpion

Participi astăzi la organizarea unei surprize unuia dintre membrii familiei și petreceți timp de calitate. Chiar dacă nu ești în cea mai bună formă, pentru că te frământă unele probleme apărute în cuplu, totul iese perfect și reușești să-ți regăsești optimismul. 

Săgetător

În prima parte a zilei te preocupă cariera și faci planuri de viitor, care să îți asigure o situație financiară mai bună. În partea a doua a zilei, iei legătura cu prietenii cu care ai putea să te asociezi într-un proiect. Chiar dacă dialogul nu merge în direcția dorită de tine, până la urmă tot ajungeți la un consens.

Capricorn

Primești vești din străinătate, de la prieteni sau de la rude. Posibil în urma unui dialog cu unul dintre membrii familiei sau un coleg/ă mai apropiat/ă de la serviciu, să realizezi că vrei o schimbare în carieră. Analizează bine ce îți dorești, ai încredere în tine că până la urmă iese totul conform planului!

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare destul de tensionată. Poate din cauza unor dispute pe  care le-ai avut cu partenerul de cuplu legate de situația financiară sau dacă ești părinte, legat de educația copiilor. Vrei o schimbare, însă nu poți pune cap la cap toate piesele să vezi direcția. 

Pești

În prima parte a zilei te gândești la tot ce ai rezolvat în această săptămână și ești mulțumită de rezultate. În a doua jumătate a zilei, îți apar oportunități financiare, faci socoteli și vezi că în ultima perioadă ai reușit să pui niște bani în conturile de economii.

Abi îl atacă pe Alex Velea din nou - Trending Review cu Daragiu - Episodul 31

related posts

Modifică setările cookies