Horoscop zilnic 31 mai 2021. Scorpionii trăiesc o dezamăgire în plan sentimental, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 31 mai 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă ai de gând să te duci, astăzi, la o întâlnire cu prietenii este posibil ca planurile tale să fie date peste cap. Nu sunt excluse surprize și răsturnări într-o situație la locul de muncă. Chiar dacă în perioada care urmează vei observa o încetinire a lucrurilor, contextul astral te ajută să rezolvi un dosar, să depui niște acte sau să te înscrii la un curs.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce mustrări din partea șefilor din cauza unor acțiuni pe care le-ai întreprins. În planul financiar, urmează o perioadă de renegocieri. În partea a doua a zilei se întrevede intrarea unor sume de bani. Atenție, însă, că ai tendința să mergi la shopping și să cheltui mai mult decât îți permiți!

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți răscolește principiile și sistemul de valori. Anturajul de la locul de muncă nu-ți mai place, pentru că ai mentalități diferite de ale colegilor. Nu ești hotărâtă să iei o decizie privind sfera profesională, dacă să schimbi sau nu. Posibil să-ți revizuiești o decizie luată în grabă.

 

Rac

 

Te preocupă, astăzi, sfera financiară, faci calcule și ai impresia că nu o să reușești să rezolvi o chestiune de interes material. Cauți soluții, te sfătuiești cu partenerul, însă pare ca totul să fie blocat momentan. Nu dispera, pentru că totul se va rezolva în ultimul moment cu ajutorul prietenilor sau al unui membru al familiei!

 

Leu

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce un blocaj în dialogul cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități. Saturn blochează și întârzie demersurile tocmai pentru a ieși lucrurile cum trebuie. Relația cu șefii nu este prea bună și afli că vor avea loc schimbări în cadrul conducerii.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sarcinile de serviciu, dar și pentru starea sănătății. Mergi la medic, primești rezultatele la niște investigații și ai recomandări de tratament și de a adopta un stil de viață sănătos. În ce privesc activitățile și sarcinile profesionale, apar schimbări și încerci să te adaptezi rapid.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi activează sfera sentimentală, unde este posibil să apară niște situații surpriză, care să pună sub semnul întrebării viitorul relației tale. În altă ordine de idei, este puternic activat sectorul cunoașterii și al învătării, al perfecționarii profesinoale. Poți avea unele revelații privind drumul tău profesional.

 

Scorpion

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, spațiul de locuit sau pentru administrarea unui imobil sau o tranzacție imobiliară. Apar niște situații neașteptate, iar relațiile cu părinții pot fi dificile. În planul sentimental, ești dezamăgită de acțiunile partenerului sau dacă ești singură, de potențialii parteneri care vin spre tine.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul comunicării, negocierilor și deplasărilor în scopul obținerii unor beneficii financiare. Posibil să-ți parvină și unele vești de la locul de muncă, care să te pună pe gânduri.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi aduce un blocaj financiar, imposibilitatea de a intra în posesia unor sume de bani dintr-o colaborare sau amânări privind încasarea salariului. În partea a doua a zilei, au loc discuții privind un contract sau o negociere. Ești tentată să accepți o ofertă de muncă venită prin intermediul partenerilor și asociaților, care îți apreciază munca, responsabilitatea și organizarea.

 

Vărsător

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce prezența Lunii în sectorul identității, într-o alăturare cu Saturn, planeta restricțiilor, așa că ziua se anunță cu obstacole și amânări pe mai multe planuri. La serviciu dai dovadă de multă responsabilitate în îndeplinirea sarcinilor și este posibil să ai fler în rezolvarea unor chestiuni care par blocate.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în sectorul universului interior, al subconștientului, izolării și trecutului. Posibil să începi săptămâna cu o stare mai puțin bună și vei fi răscolită de amintiri. Totodată, ești alături de cineva din familie, care are o problemă de sănătate.

 

related posts

Modifică setările cookies